Έναρξη της εορταστικής περιόδου από τον Δήμο Καστοριάς με δωρεάν συναυλία Μ. Χατζηγιάννη και άναμμα δέντρου στην Ομόνοια - OlaDeka

Έναρξη της εορταστικής περιόδου από τον Δήμο Καστοριάς με δωρεάν συναυλία Μ. Χατζηγιάννη και άναμμα δέντρου στην Ομόνοια

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Καστοριά φοράει τα γιορτινά της και το μαγικό ταξίδι ξεκινά!

Με δύο μεγάλες εκδηλώσεις, ο Δήμος Καστοριάς σηματοδοτεί την έναρξη της Εορταστικής Περιόδου, δίνοντας το σύνθημα της χαράς και το μήνυμα ότι η περιοχή μας, που συνδυάζει πολιτισμό, ιστορία, παράδοση, ομορφιά και δικαίως βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους ελληνικούς χριστουγεννιάτικους προορισμούς, ξαναζωντανεύει και χαμογελά με ελπίδα κι αισιοδοξία.

Η νέα Δημοτική Αρχή, με ελάχιστες οικονομικές δυνατότητες, λόγω των γνωστών προβλημάτων, κατάφερε χωρίς υπερβολές και σεβόμενη το δημόσιο χρήμα, με πολύ κόπο και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, να οργανώσει ένα πλήρες και πολυδιάστατο πρόγραμμα δράσεων, φέρνοντας ξανά τη μαγεία και τη λάμψη των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στους δημότες της Καστοριάς και κυρίως στα μικρά παιδιά, που είναι οι μεγάλοι “πρωταγωνιστές” των γιορτών.

Στόχος, οι φετινές εκδηλώσεις να αποτελέσουν ένα πρώτο, αρχικό βήμα, το οποίο καλούμαστε όλοι μαζί να το μετατρέψουμε σε άλμα τα επόμενα χρόνια. Με συλλογική προσπάθεια πρέπει να ξαναζωντανέψει κάθε γωνιά του Δήμου Καστοριάς και για το λόγο αυτόν καλούμε Τοπικά Συμβούλια, Συλλόγους, Σωματεία, Φορείς, Καταστηματάρχες και Πολίτες να συνδράμουν εθελοντικά για να συμπληρωθεί το εορταστικό σκηνικό και να ζήσουμε μοναδικές και αξέχαστες γιορτινές στιγμές.

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, ώρα 6:00 μ.μ.

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

στην πλατεία Ομονοίας

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, ώρα 7:00 μ.μ.

Έναρξη Χριστουγεννιάτικου Πάρκου

Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη, στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας

Είσοδος Δωρεάν

Όλες οι νεότερες πληροφορίες και συνεχής ενημέρωση

στη σελίδα fb του Δήμου Καστοριάς: https://www.facebook.com/dimoskastorias

 Ολόκληρο το πρόγραμμα της Εορταστικής Περιόδου προσεχώς…

AFISA_DENTRO-scaled

AFISA-ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ-640x945

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria