Το νέο video clip που γυρίστηκε στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Μαυροχωρίου - OlaDeka

Το νέο video clip που γυρίστηκε στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Μαυροχωρίου

LUCKY CHARM – G PINTO

Τον G Pinto τον απολαύσαμε στην τεράστιας επιτυχίας συναυλία του PavloLive In Kastoria. Γοητευμένος από την Ελλάδα, την Καστοριά και από την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στην Αμερική η εν λόγω τηλεοπτική παραγωγή της StarSystemPro για τον Pavlo, επέστρεψε από τότε δύο φορές. Μία φορά τον Αύγουστο του 2016 για την παραγωγή τριών video clip στην Σαντορίνη, και άλλη μία το καλοκαίρι του 2018 για το γύρισμα ακόμη τριών clip στην ηπειρωτική Ελλάδα. Τα δύο από αυτά γυρίστηκαν στην Καστοριά. Το ένα στην Σπηλιά Του Δράκου και το άλλο στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στο Μαυροχώρι. Το «Torn» που γυρίστηκε στην Σπηλιά Του Δράκου κυκλοφόρησε την Πέμπτη 29 Αυγούστου.

MPINIAKOS

Σήμερα 8 Νοεμβρίου πριν από λίγο, ο Καναδός καλλιτέχνης δημοσίευσε και το νέο του video clip με τίτλο «Lucky Charm» που γυρίστηκε στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Μαυροχωρίου. Στο video clip συμμετέχει καλλιτεχνική ομάδα από το Εργαστήρι Λαογραφίας και Παραδοσιακού Χορού «ΟΡΜΟΣ» καθώς και ο ίδιος ο δημιουργός του μουσείου, ο εκπαιδευτικός και καλλιτέχνης Δημήτρης Παναγιωτίδης, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Φανή, εργάστηκαν με πολύ μεράκι για να φτιάξουν ένα ιδιαίτερο λαογραφικό μουσείο που, μέσα από την αξιοποίηση κέρινων ομοιωμάτων, αναδεικνύει τον παραδοσιακό τρόπο ζωής, τα ήθη, τα τοπικά έθιμα και πολλά επαγγέλματα που χάνονται στη λήθη του χρόνου και του σύγχρονου τρόπου ζωής.

panagiotidis

Πρόκειται για μία ακόμη παραγωγή της StarSystemPro η οποία βρίσκεται σε στάδιο pre – production για δύο νέες μεγάλες παραγωγές – έκπληξη για δύο διαφορετικούς διεθνείς καλλιτέχνες, που πρόκειται να ολοκληρωθούν το επόμενο καλοκαίρι του 2020!

Δείτε το video clip

Σκηνοθεσία – Πέτρος Σμιξιώτης

Διεύθυνση Φωτογραφίας – Λευτέρης Χρυσικόπουλος

Δείτε και το «Torn» που γυρίστηκε στη Σπηλιά του Δράκου:

GP

Ποιος είναι ο G Pinto

Γεννημένος στο Χάμιλτον, στο Οντάριο του Καναδά, ο Grenville (επίσης γνωστός ως «G») παίζει βιολί από την ηλικία των επτά ετών. Οι μουσικές του ικανότητες έχουν καλλιεργηθεί από νεαρή ηλικία με συνεχή recitals που έχουν ως αποτέλεσμα την αγάπη του για τη σκηνή και την ψυχαγωγία άλλων. Προέρχεται από μια μουσική οικογένεια, με τη μητέρα του να παίζει και να διδάσκει πιάνο, τον πατέρα του που τραγουδά, και δύο αδελφές που είναι επαγγελματίες πιανίστες και συνοδεύουν το Grenville τακτικά.

Ο G ήταν κλασικά εκπαιδευμένος στο Royal Conservatory of Music και ήταν μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Hamilton. Συνεχίζοντας τις μουσικές σπουδές του, κέρδισε επίσης πτυχίο Bachelor of Commerce από το Πανεπιστήμιο McMaster. Στη γενέτειρά του, ο G ήταν «παπαδοπαίδι» για 10 χρόνια, εργάστηκε ως μοντέλο για την Beaumonde Productions και μέλος της ομάδας Dj’s, Dynamic Tension. Αυτές οι εμπειρίες συνέβαλαν στον ήχο των θρησκευτικών ριζών, της μουσικής ευστροφίας και της καλλιτεχνικής ταυτότητας του Γκρένβιλ.

Ο G Pinto διαμένει τώρα στο Τορόντο και περιοδεύει επαγγελματικά σε όλη τη Βόρεια Αμερική και διεθνώς για ειδικές εκδηλώσεις και συναυλίες. Το ευρύ του ρεπερτόριο, η καλλιεργημένη και προσηνής προσωπικότητα καθώς και η αγάπη για την ψυχαγωγία των άλλων, είναι μόνο μερικοί λόγοι που τον καθιστούν περιζήτητο σε διαφόρων ειδών εκδηλώσεις!

Συνηθίζει να αναφέρει τη φράση του Carley Rooney:

A PARTY WITHOUT MUSIC IS LIKE A LOW-FAT POTATO CHIP: DECIDEDLY UNSATISFYING AND NO FUN”
– CARLEY ROONEY, 1999

Παρόλο που έχει εκπαιδευτεί κλασικά, το ρεπερτόριό του διευρύνεται ώστε να περιλαμβάνει: Pop,Μουσική, Rhythm & Blues, Opera, Σύγχρονη, Easy Listening, Hip Hop, Ethnic Music και Rock.

Οι πρωτότυπες συνθέσεις του είναι μοναδικές και διεθνούς κλάσης.

2

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria