ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ: Η ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ - OlaDeka

ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ: Η ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Τελιγιορίδου: Άλλοι φέρνουν σχολές και άλλοι στολές

Με παρέμβαση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητή κ. Θεόδωρου Θεοδουλίδη, δόθηκε σήμερα συνέντευξη από τον Ζήση Τζηκαλάγια, στην πρωινή εκπομπή του Χρήστου Νατσούλη για τις εξελίξεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την αναστολή της νέας Σχολής στην Καστοριά.

Ο  κ. Τζηκαλάγιας σημείωσε ότι είναι υπέρ της βάσης του 10 ενώ ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης τόνισε ότι η βάση του 10 θα είναι καταστροφική για την Καστοριά και τους υπόλοιπους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας.

Απαντώντας σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα η Ολυμπία Τελιγιορίδου για το θέμα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε: «Η κα Τελιγιορίδου προέρχεται από το παλιό, κακό ΠΑΣΟΚ της 10ετίας του ’80 που διέλυσε την Ελληνική παιδεία και βγαίνουν από τότε επί 30 χρόνια οι περισσότεροι απόφοιτοι των λυκείων ημιμαθείς και ανελλήνιστοι, το λέω και το ξαναλέω και θα χρειαστούν πάρα πολλά χρόνια για να διορθωθεί αυτό…»

Λίγο πριν είχε προηγηθεί συνέντευξη για το ίδιο ζήτημα από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Η κ. Τελιγιορίδου ζήτησε να πάρουν πίσω την απόφαση, δηλώνοντας όμως αναφερόμενη προφανώς στον Ζήση Τζηκαλάγια: «άλλοι φέρνουν σχολές κι άλλοι… στολές».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria