Τελιγιορίδου: Ο Γκοσλιόπουλος να μην είναι υποτελής! - Το φυσικό αέριο θέλουν να το δώσουν σε ιδιώτες! - OlaDeka

Τελιγιορίδου: Ο Γκοσλιόπουλος να μην είναι υποτελής! – Το φυσικό αέριο θέλουν να το δώσουν σε ιδιώτες!

ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ

«Ο δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος έχει δηλώσει ότι το έργο του φράγματος της Διποταμίας ουσιαστικά είχε εγκριθεί και είχε τελειώσει από το 2009» σημείωσε ο Χρήστος Νατσούλης στην σημερινή συνέντευξη με την κα Ολυμπία Τελιγιορίδου η οποία απάντησε λέγοντας ότι η συγκεκριμένη μελέτη του 2009 επεστράφη ως ακατάλληλη και έγινε νέα μελέτη το 2017 σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Μάλιστα, η κα Τελιγιορίδου συνέστησε στον δήμαρχο Νεστορίου να μην είναι…υποτελής στην κυβέρνηση.

Η κα Τελιγιορίδου αναφέρθηκε επίσης στην κόντρα των τελευταίων μηνών με τον κ. Ζήση Τζηκαλάγια στον οποίο επέρριψε προσπάθεια κοροϊδίας του κόσμου αναφορικά με τα έργα στην περιοχή τα οποία θέλει να καρπωθεί ο βουλευτής της ΝΔ στην Καστοριά.

Για το φυσικό αέριο τόνισε ότι έγινε μία τιτάνια προσπάθεια από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή και την κυβέρνηση τότε, ώστε η Καστοριά, το Άργος Ορεστικό και οι Μανιάκοι να πάρουν δίκτυο φυσικού αερίου που δεν προβλέπονταν από την αρχική σύμβαση με τον TAP.

Είπε συγκεκριμένα:

«Ενώ υπάρχει η χρηματοδότηση, ενώ υπάρχει η προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια, σήμερα, επειδή θέλουν να δώσουν τα δίκτυα σε ιδιώτες, λένε δεν είναι έτοιμα, μας αφού είστε εσείς τόσο έτοιμοι, γιατί δεν τα προχωράτε και δεν τα τρέχετε; Εγώ θεωρώ απαράδεκτο αυτό που επιχειρούν να κάνουν με το φυσικό αέριο. Υπάρχει σύμβαση με τον TAP, έχει γίνει προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια για να ξεκινήσουν από τις αρχές του 2020 τα δίκτυα για την Καστοριά, τους Μανικάκους και το Άργος Ορεστικό, υπάρχουν 21 εκατομμύρια € για το έργο αυτό, επειδή έχουν τώρα άλλη αντίληψη για το ποιος πρέπει να το κάνει αυτό το έργο, γιατί θέλουν να πουλήσουν όλα αυτά σε ιδιώτες, λένε δεν είναι τίποτα έτοιμο. Κι αν δεν ήταν ολοκληρωμένο, ολοκληρώστε το! Ολοκληρώστε κύριοι! Εσείς είστε στα πράγματα! Γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο; Για να εξυπηρετήσετε ιδιωτικά συμφέροντα; Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν 21,5 εκ €; Υπάρχει ή δεν υπάρχει προγραμματική με την περιφέρεια; Τι άλλο υπάρχει; Η σκοπιμότητα; Εδώ να τους δούμε! Που είναι ο κάβουρας που είναι το ζουμί του! »

Ακούστε όλη τη συνέντευξη της Ολυμπίας Τελιγιορίδου:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria