Τα μαζεύει τώρα ο Βασίλης Αντωνιάδης: «Δεν ειρωνεύτηκα. Κακόβουλα τα δημοσιεύματα...» - OlaDeka

Τα μαζεύει τώρα ο Βασίλης Αντωνιάδης: «Δεν ειρωνεύτηκα. Κακόβουλα τα δημοσιεύματα…»

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Ο ΤΕΩΣ

»Το «περαστικά σας» δημοσιεύθηκε 3 ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου και απευθύνονταν σε φίλους μου»

Μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Αντέννες και στο Χρήστο Νατσούλη, ο διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς κ. Βασίλης Αντωνιάδης ανέφερε: «Κακόβουλα δημοσιεύματα παρερμήνευσαν ανάρτησή μου στο Facebook, όπου ανέγραψα «περαστικά σας» και απευθυνόμουν σε φίλους μου, με τους οποίους είχα συνομιλία πριν από λίγο.
Η δημοσίευση έγινε 3 ώρες πριν από από την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου με τα ονόματα των νέων διευθυντών των Νοσοκομείων.
Ποτέ δε θα ειρωνευόμουνα τους πολίτες της Καστοριάς, τους οποίους αγαπάω, έχω τις καλύτερες σχέσεις και δίνω διαρκή αγώνα όλα αυτά τα χρόνια, για να έχουν τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας.»
Ο κ. Αντωνιάδης μίλησε με τον δημοσιογράφο από το γραφείο του στο Νοσοκομείο, καθώς παραμένει διοικητής μέχρι να εκδοθεί το ΦΕΚ διορισμού του κ. Χάτσιου.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Ο ΤΕΩΣ

Για την ιστορία βέβαια, θα θυμίσουμε ότι η πληροφορία που δημοσίευσε το oladeka.com από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου έκανε ρεκόρ επισκέψεων-εμφανίσεων. Το συγκεκριμένο άρθρο το είδε όλη η Καστοριά. Δεν ξέρουμε πόσο πιθανό είναι να μην το είδε ο πιο άμεσα ενδιαφερόμενος τότε, ο ίδιος ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς, ενώ η είδηση αφορούσε και επηρέαζε κατ’ αρχάς τον ίδιο.

Εκτός αυτού, την ίδια την ημέρα της ανακοίνωσης του διορισμού του Γρηγόρη Χάτσιου, το oladeka δημοσιεύει και πάλι άρθρο για το ίδιο θέμα λίγο μετά το μεσημέρι και αναφέρει ότι το θέμα τελείωσε και επιβεβαιώνεται η αρχική πληροφορία της 19ης Νοεμβρίου ότι δηλαδή το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε και από λεπτό σε λεπτό θα δημοσιεύονταν και η επίσημη ανακοίνωση όπως και έγινε μετά από λίγη ώρα.Εκείνες τις ώρες τα τηλέφωνα είχαν πάρει φωτιά και όλοι οι ενδιαφερόμενοι προσπαθούσαν να λάβουν εικόνα με αποτέλεσμα να έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία του κλειδώματος για τον Γρηγόρη Χάτσιο. Έτσι εξηγείται και η ετοιμότητα της αντίδρασης της Ο. Τελιγιορίδου.

Άρα το επιχείρημα ότι η ανάρτηση με το «Περαστικά σας» με τα σχόλια που αυτή φιλοξένησε (και τα σχόλια επίσης δείχνουν τι κατάλαβε ο κόσμος για το τι εννοούσε ο διοικητής), έγινε πολύ πριν την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου και δεν αφορούσε την τοποθέτηση Χάτσιου, φαίνεται κάπως …φτωχό και μοιάζει με επιστράτευση σεναρίου οπισθοχώρησης-ανασκευής, σε μια κίνηση που σημείωσε σφοδρή αντίδραση στα social και τα κοινωνικά πηγαδάκια από τους Καστοριανούς.

Η δε προσπάθεια επίρριψης κακοβουλίας στα μέσα που αναδημοσίευσαν την ανάρτηση του κ. Αντωνιάδη είναι αν μη τι άλλο η συνήθης τακτική σε ανάλογες περιπτώσεις που η «πατάτα» προσπαθεί να γίνει…γάλα.

Είναι απόλυτα κατανοητή η πικρία του οποιουδήποτε που αναγκάζεται να αποχαιρετίσει καρέκλες και αξιώματα αλλά από την άλλη ο βρασμός ψυχής θα πρεπε να χαλιναγωγείται σε τέτοιες στιγμές και το σοφό «Αρχή άνδρα δείκνυσι» καλό θα ήταν να αποτελεί οδηγό σε ανάλογες περιπτώσεις. Κατανοητή η προσπάθεια που έκανε ο κ. Αντωνιάδης για να ανασκευάσει, αλλά μάλλον έτσι όπως την έκανε, χειροτέρεψε μάλλον τη θέση του. Δεν μπορεί να ρίχνεις πρώτα ευθύνες στους Καστοριανούς και μετά βλέποντας την αντίδραση να κάνεις δεύτερη «πατάτα» αποδίδοντας την…παρεξήγηση σε…κακόβουλα δημοσιεύματα…Και όχι μόνο από ένα μέσο…Σε τέτοιες περιπτώσεις η αυτοκριτική είναι σπουδαίο προσόν.

Λίγη περισσότερη ψυχραιμία, καλό θα έκανε…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria