Στη Γ.Σ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος η Ευφροσύνη Ντιό - OlaDeka

Στη Γ.Σ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος η Ευφροσύνη Ντιό

«Χθες, έχοντας την ευκαιρία να συμμετάσχω στη Γ.Σ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος(ΕΝ.ΠΕ) για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ και του νέου Εποπτικού Συμβουλίου, συμμετείχα και στη συνάντηση με τους συναδέλφους Προέδρους των Περιφερειακών Συμβουλίων των υπόλοιπων Περιφερειών της χώρας σε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση.
Να ευχαριστήσω τους κ. Θεοδωρόπουλο και κ.Παπαδόπουλο, Προέδρους Αττικής και Δυτικής Ελλάδος αντίστοιχα, για την πρωτοβουλία τους αυτή να συζητήσουμε θέματα που αφορούν τον κανονισμό λειτουργίας των Περιφερειακών Συμβουλίων.
Αποφασίσαμε από κοινού να γίνουν ενέργειες έτσι ώστε να θεσπιστεί ένας νέος Πρότυπος Κανονισμός Λειτουργίας των ΠΕ.ΣΥ για την πιο εύρυθμη λειτουργία και διεξαγωγή των συνεδριάσεων, ενώ καταλήξαμε στο να αναληφθούν δράσεις για τη θεσμική αναβάθμιση του ρόλου των Προέδρων.
Ένα ακόμη σημαντικό σημείο της χθεσινης συζήτησης ήταν η δρομολόγηση της θεσμοθέτησης της συναντησης των Προέδρων, όχι μόνο στο πλαίσιο των συνεδριάσεων της ΕΝ.ΠΕ, αλλά και πέρα από αυτες, ανα Περιφέρεια σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Ευχαριστώ πολύ όλους τους Προέδρους για τη συμμετοχή τους.»

2

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria