Ο Σύλλογος Καστοριέων Νέας Υόρκης θα τιμήσει τον Αρχιεπίσκοπο πρώην Αμερικής Δημήτριο - OlaDeka

Ο Σύλλογος Καστοριέων Νέας Υόρκης θα τιμήσει τον Αρχιεπίσκοπο πρώην Αμερικής Δημήτριο

Ο ιστορικός Σύλλογος Καστοριέων «Ομόνοια» ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον εορτασμό της 109ης επετείου της ιδρύσεως του, ο οποίος θα λάβει χώρα το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 7:30 μμ στο Leonard’s Palazzo, στη διεύθυνση 555 Northern Blvd, Great Neck, NY.
Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις του έτους, η οποία αποκτά ιδιαίτερη σημασία και λόγω της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου να βραβεύσει τον Αρχιεπίσκοπο πρώην Αμερικής Δημήτριο.
Ο Αρχιεπίσκοπος πρώην Αμερικής Δημήτριο ερωτηθείς από τις «Αναμνήσεις», σχετικά με τη βράβευση επεσήμανε ότι ποιεί ιδιαίτερη τιμή, διότι προέρχεται από έναν ιστορικό φορέα που διακρίνεται για την αέναη προσφορά και την πολυσχιδή του δράση.
Ερωτηθείς εάν θα παραστεί για να παραλάβει το βραβείο επεσήμανε χαριτολογώντας «Θεού θέλοντος θα είμαστε παρών και θα ανταποδώσουμε στις τιμές».

Για πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στα γραφεία του Συλλόγου στο (718) 746-4505 είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected]

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria