Ο Μάρκος Σπυρόπουλος γράφει ιστορία αφού είναι ο πρώτος Έλληνας που τερματίζει στο ΜΙΝΙ ΤΡΑΝΖΑΤ - OlaDeka

Ο Μάρκος Σπυρόπουλος γράφει ιστορία αφού είναι ο πρώτος Έλληνας που τερματίζει στο ΜΙΝΙ ΤΡΑΝΖΑΤ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ωκεάνιος! Κατέλαβε την αξιοπρεπέστατη 11η θέση μεταξύ 21 πρωτότυπων ΜΙΝΙ 6,50 αγωνιστικών ιστιοπλοϊκών σκαφών.

Τερμάτισε το Ελληνικό σκάφος QUANTA 931 με τον Μάρκο Σπυρόπουλο στο ΜΙΝΙ ΤΡΑΝΖΑΤ 2019, σήμερα 20/11/2019. Αφήχθη σήμερα Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 06 ώρα 20 λεπτά ώρα Ελλάδας.

Ο ωκεάνιος διάπλους του Ατλαντικού διήρκησε 17 ημέρες, 13 ώρες 47 λεπτά κ 50 δ/τα.

Κατέλαβε την αξιοπρεπέστατη 11η θέση μεταξύ 21 πρωτότυπων ΜΙΝΙ 6,50 αγωνιστικών ιστιοπλοϊκών σκαφών.

Ο Μάρκος Σπυρόπουλος γράφει ιστορία αφού είναι ο πρώτος Έλληνας που τερματίζει στο ΜΙΝΙ ΤΡΑΝΖΑΤ, αυτή τη μεγάλη σχολή των μικρών ωκεάνιων σκαφών που αναδεικνύει τους νέους καπετάνιους κ φέρνει νέες ελπίδες στην Ελλάδα, νέες προοπτικές καριέρας – συμμετοχής κ σε άλλους παγκόσμιους αγώνες ωκεάνιας αγωνιστικής ιστιοπλοΐας.

Μας κάνεις υπερήφανους, Μάρκο.
Πολλά: Συγχαρητήρια, εύγε, μπράβο!..

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ωκεάνιος!.. λόγια του Μάρκου:

“Είναι απίστευτο, τελείωσα τον αγώνα. Έχω ήδη διασχίσει τον Ατλαντικό πολλές φορές σε μεγάλα πλοία, αλλά είναι μια πρωτιά στα Mini. Οι τελευταίες τρεις μέρες με ενοχλούσαν με τις καιρικές συνθήκες που δεν ήταν προφανείς … Είχα τρία σκάφη πίσω μου στο τέλος, αλλά δεν ήθελα να με ντουμπλάρουν, γι’αυτό επανέλαβα τις τσίμες.

“Δεν έχω τα λόγια, αλλά θα έρθουν.”

“Δεν ήθελα να έχω προβλήματα στο σκάφος, ήθελα απλώς να φτάσω στο τέλος, οπότε πραγματικά δεν γκάζωσα το πλεούμενο στο πρώτο σκέλος. Το δεύτερο πήγε καλύτερα, αλλά ακόμη και εδώ ήθελα να τερματίσω, έτσι ήμουν λίγο συγκρατημένος. Στο δεύτερό μου Mini-Transat, το επόμενο, θα δώσω περισσότερα! Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Κουρασμένος αλλά χαρούμενος. “

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria