Ομόφωνα υπερψηφίστηκαν ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα 2020 του Δήμου Νεστορίου - OlaDeka

Ομόφωνα υπερψηφίστηκαν ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα 2020 του Δήμου Νεστορίου

Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε ειδική συνεδρίαση με αποκλειστικό θέμα την ψήφιση του Προϋπολογισμού και του ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Δήμου Νεστορίου για το έτος 2020.

Ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος ανέλυσε στην εισήγησή του, τα βασικά στοιχεία του Προϋπολογισμού και του Προγράμματος Δράσης για το επόμενο έτος. Όπως σημείωσε, σε αυτά αποτυπώνονται οι κατευθυντήριες γραμμές πάνω στις οποίες θα κινηθεί ο Δήμος την επόμενη χρονιά, οι οποίες συνοψίζονται στο τρίπτυχο : χρηστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, έργα με αναπτυξιακή στόχευση και βελτίωση της ποιότητας ζωής – καθημερινότητας των δημοτών.

Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και τέλος ψηφοφορία όπου και αποτυπώθηκε η στήριξη προς τον Προϋπολογισμό και το Πρόγραμμα Δράσης του Δήμου Νεστορίου για το 2020, καθώς υπερψηφίστηκαν ομόφωνα από όλα τα παρόντα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ανάλογη στήριξη και ομόφωνη υπερψήφιση αποτυπώθηκε στη συζήτηση και στην ψηφοφορία και για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2020 του Δήμου Νεστορίου, που είχε προηγηθεί. Στο Τεχνικό Πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς συμπεριλαμβάνονται έργα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και τους οικισμούς του Δήμου, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της νέας δημοτικής αρχής για ισόρροπη ανάπτυξη ολόκληρου του Δήμου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria