Οι εκπροσωπήσεις του Δήμου Καστοριάς σε Εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου - OlaDeka

Οι εκπροσωπήσεις του Δήμου Καστοριάς σε Εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, κ. Κίμωνας Μηταλίδης στην τελετή εγκαινίων του Ιερού Παρεκκλησίου Εισοδίων της Θεοτόκου και Αγίας Αικατερίνης, όπου τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός, από τους Μητροπολίτες Σισανίου & Σιατίστης, κ. Αθανάσιο και Καστορίας, κ. Σεραφείμ.

Η Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου, κ. Όλγα Θεοχάρη-Παπαδάμου στις Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που πραγματοποιήθηκαν στη Ζούζουλη, από τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Ζουζουλιωτών για τον Έλληνα Αξιωματικό Στρατού Ξηράς, Υπολοχαγό Αλέξανδρο Διάκο (ήταν ο πρώτος Έλληνας αξιωματικός του Στρατού Ξηράς που έπεσε μαχόμενος στο Ελληνοαλβανικό μέτωπο), καθώς επίσης και του εφέδρου Υπολοχαγού Ελευθέριου Ντάσκα, αλλά κι ενός αγνώστου στρατιώτη.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης “ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ” και Δημοτική Σύμβουλος, κ. Χρυσούλα Φιλίππου, στο 10ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό ο οποίος πραγματοποιήθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

olga

THILASMOS6

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria