Μάρκος Σπυρόπουλος: «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο...» - OlaDeka

Μάρκος Σπυρόπουλος: «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο…»

Δεν είναι πολλές οι ώρες που βρίσκομαι στη στεριά και πραγματικά δεν έχω λόγια για να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας. Θα ήθελα να απαντήσω σε κάθε έναν ξεχωριστά και θα προσπαθήσω να το κάνω τις επόμενες ημέρες.

Δυστυχώς κάποια από τα μηνύματα που έλαβα αφορούσαν τις δημοσιεύσεις της ομάδας Greece Mini Transat – Ομάδα για Greece MINI TRANSAT 2019-THE OCEAN RACE 2021 . Φαίνεται ότι το ύφος των αναρτήσεων της σελίδας αυτής, αλλά και οι απαντήσεις εκ μέρους του διαχειριστή της στα ονομαστικά μηνύματα και σχόλια άφησαν να εννοηθεί ότι η σελίδα αυτή συνδέεται με κάποιον τρόπο μαζί μου.

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ουδέποτε είχα την οποιαδήποτε σχέση με τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω της. Ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί του, ούτε τον έχω δεί, ούτε τον ξέρω. Και με στεναχωρεί ιδιαίτερα γιατί όπως αντιλαμβάνομαι από κάποια σχόλιά του, στη δική μου δύσκολη προσπάθεια εκείνος δεν είδε παρά μόνο μία ευκαιρία για δημοσιότητα.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη σε όλους όσους άθελά μου παρασυρθήκατε νομίζοντας κάτι διαφορετικό.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που κατάφερα να κάνω αυτό που ονειρευόμουν και χαίρομαι που αυτή τη χαρά μπορώ και τη μοιράζομαι μαζί σας.

Σας ευχαριστώ όλους!
ΜΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria