ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ.Υ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ - OlaDeka

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ.Υ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Ο υπεύθυνος της επιστημονικής λειτουργίας και οι εργαζόμενοι του Κ.Υ. Άργους Ορεστικού ευχαριστούν και συγχαίρουν τη θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Άργους Ορεστικού για την ανιδιοτελή πράξη τους να  προσφέρουν  υγειονομικό αναλώσιμο και μη υλικό για την κάλυψη των αναγκών της πρωτοβάθμιας υγειονομικής μας μονάδας, διαθέτοντας ένα πολύ σημαντικό μέρος των εσόδων από τη θεατρική παράσταση « Το μεγάλο μας τσίρκο», που πραγματοποιήθηκε στις 4, 5 και 6 Οκτωβρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού.

Η κίνηση αυτή  δεν είναι απλά  μια πράξη  αλληλεγγύης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, αλλά  καταδεικνύει σε όλους μας πως η κοινωνία μας  δεν έχει απωλέσει την ευαισθησία της και ότι το πολυτιμότερο αγαθό όλων, που είναι η υγεία, έχει δίπλα της ανθρώπους με ευαισθησίες, όπως τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Άργους Ορεστικού, οι οποίοι αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο και μέσα από την αγάπη και το μεράκι τους για την τέχνη απέδειξαν εμπράκτως το πολύπτυχο της εθελοντικής τους δράσης, στηρίζοντας νοσηλευτικά ιδρύματα-υγειονομικές μονάδες του νομού μας μέσω της ομαδικής τους καλλιτεχνικής δημιουργικής  έκφρασης.

  Σας ευχαριστούμε ολόψυχα  για το υγειονομικό υλικό που μας προσφέρατε και σας εγγυόμαστε ότι θα χρησιμοποιηθεί με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες – χρήστες των υπηρεσιών υγείας της υγειονομικής μας δομής.

Ευχαριστούμε επίσης, όλο τον κόσμο που αγκάλιασε και  στήριξε με αμέριστη αγάπη την προσπάθεια της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού.

Σας ευχόμαστε να είστε υγιείς και να συνεχίσετε το δημιουργικό σας έργο και την εθελοντική σας δράση με το ίδιο σθένος, διότι όποιος προσφέρει από την καρδιά του προς τον συνάνθρωπο καταξιώνει την ανθρώπινη ύπαρξη και την αξία της ζωής  αποτελώντας το αντίδοτο προς τον υλισμό.

Ο υπεύθυνος της επιστημονικής λειτουργίας

                                                 του Κ.Υ. Άργους Ορεστικού

                                                                                  Άργος Ορεστικό   ,     26  /   11  / 2019

    

       Κ.Υ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ    

                                                                                                                                                

                                                                                                                   ΠΡΟΣ

                                                                                    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

                                                           

  

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria