ΕΛΜΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - «ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ» - OlaDeka

ΕΛΜΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – «ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ»

«Δηλώνουμε για μία ακόμη χρονιά την πάγια αρνητική μας θέση»

Επειδή κατά τον μήνα Νοέμβριο εμπλεκόμενοι φορείς καλούνται να γνωμοδοτήσουν σχετικά με το ζήτημα των μεταβολών των σχολικών μονάδων, δηλώνουμε για μία ακόμη χρονιά την πάγια αρνητική μας θέση όσο αφορά στις συγχωνεύσεις – καταργήσεις σχολικών μονάδων η οποία θα εκφραστεί και μέσω των εκπροσώπων μας στις αρμόδιες Δημοτικές Επιτροπές Παιδείας.

          Για συναφή ζητήματα με το θέμα της μεταβολής σχολικών μονάδων (χωροταξική κατανομή / ίδρυση σχολικών μονάδων) σας αποστέλλουμε επικαιροποιημένες παλαιότερες σχετικές αποφάσεις της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς.

elme-ypografes

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ δεν είναι τυχαία και έρχζεται τη στιγμή που στο γενικότερο σχέδιο ήδη κυκλοφόρησαν πληροφορίες για την πόλη της Καστοριάς, όπου εκτιμάται ότι θα συγχωνευτούν τρία Δημοτικά Σχολεία, τα οποία θα γνωστοποιηθούν από τους αρμόδιους τις επόμενες ημέρες.

 

Ο σχεδιασμός για συγχωνεύσεις και καταργήσεις όπως επίσης αφορά και σε άλλες περιοχές του νομούεκτός της πόλης της Καστοριάς  ενώ παραμένει άγνωστο προς το παρόν, με ποιον τρόπο θα αξιοποιηθούν τα κτίρια που θα καταργηθούν.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria