Οι εκπροσωπήσεις του Δήμου Καστοριάς σε Εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Οι εκπροσωπήσεις του Δήμου Καστοριάς σε Εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, κ. Κίμωνας Μηταλίδης στην τελετή εγκαινίων του Ιερού Παρεκκλησίου Εισοδίων της Θεοτόκου και Αγίας Αικατερίνης, όπου τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός, από τους Μητροπολίτες Σισανίου & Σιατίστης, κ. Αθανάσιο και Καστορίας, κ. Σεραφείμ.

Η Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου, κ. Όλγα Θεοχάρη-Παπαδάμου στις Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που πραγματοποιήθηκαν στη Ζούζουλη, από τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Ζουζουλιωτών για τον Έλληνα Αξιωματικό Στρατού Ξηράς, Υπολοχαγό Αλέξανδρο Διάκο (ήταν ο πρώτος Έλληνας αξιωματικός του Στρατού Ξηράς που έπεσε μαχόμενος στο Ελληνοαλβανικό μέτωπο), καθώς επίσης και του εφέδρου Υπολοχαγού Ελευθέριου Ντάσκα, αλλά κι ενός αγνώστου στρατιώτη.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης “ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ” και Δημοτική Σύμβουλος, κ. Χρυσούλα Φιλίππου, στο 10ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό ο οποίος πραγματοποιήθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

olga

THILASMOS6

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια