Ο Σ. ΛΙΑΝΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ» ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ) - OlaDeka

Ο Σ. ΛΙΑΝΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ» ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ)

«Οι κινήσεις αυτές της δημοτικής αρχής δημιουργούν σοβαρά ερωτηματικά για το μέλλον των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Καστοριάς, τα συμφέροντα που υπαγορεύουν τέτοιες ενέργειες, αλλά και για τις θέσεις εργασίας που πλέον χάνονται στον δήμο μας.» έγραψε χθες στο Facebook ο Σωκράτης Λιάνος αναφορικά με το θέμα των παιδικών σταθμών και στην ανάρτηση του απάντησε γνωστή Καστοριανή με τα εξής:

«Ευτυχώς που οι άξιοι νέοι της περιοχής, παρολες τις κατά καιρούς. .. “διώξεις”, καταφέρνουν να βρουν το φως και να διαπρέψουν! Και ευτυχώς οι καλοί, δεν χάνονται! 😊»

Ο Σωκράτης Λιάνος ανταπάντησε γράφοντας:

«Συμφωνώ μαζί σου Anna στην παρηγορητική προσέγγιση του προβλήματος. Το πρόβλημα απασχολεί όχι απλά νέους αλλά εργαζόμενους με οικογένειες και παιδιά που δεν επέλεξαν να παραιτηθούν αλλά τους απολύουν. Οι καλοί και βέβαια δεν χάνονται αλλά χάνονται θέσεις εργασίας από ένα πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ .»

Η συζήτηση έκλεισε με τελευταία τοποθέτηση της Άννας Λάτσιου:

«είτε απόλυση, είτε εξαναγκασμός σε παραίτηση, είναι το ίδιο και το αυτό δυστυχώς… Και τα δύο, το ίδιο χάλια! Και φυσικά το να χάνεις τη δουλειά σου, είτε είσαι ένας, είτε ακολουθούν κι άλλοι πίσω σου, συνεχίζει να είναι οδυνηρό. Οπότε, ευχομαι το… “συναίσθημα”, να μην φτάνει στο σημείο να το βιώνει κάνεις.»

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria