Τζιχαντιστές του Ερντογάν εκτέλεσαν, βίασαν και σκύλευσαν πλήρωμα ασθενοφόρου του Ερυθρού Σταυρού (βίντεο) - OlaDeka

Τζιχαντιστές του Ερντογάν εκτέλεσαν, βίασαν και σκύλευσαν πλήρωμα ασθενοφόρου του Ερυθρού Σταυρού (βίντεο)

Τζιχαντιστές μισθοφόροι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτέλεσαν τέσσερις Κούρδους, πλήρωμα ασθενοφόρου του κουρδικού Ερυθρού Σταυρού, σκύλευσαν τα πτώματά τους και απαθανάτισαν σε βίντεο και φωτογραφίες τα εγκλήματά τους φωνάζοντας συνθήματα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. «Αλλαχού Ακμπάρ».

Οι φονιάδες είναι τζιχαντιστές της εξτρεμιστικής φιλότουρκης οργάνωσης Αχράρ Αλ Σαρκίγια, η οποία συγκροτήθηκε από πρώην μέλη της Αλ Κάιντα, του Ισλαμικού Κράτους και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA).

Είναι τζιχαντιστές εγκληματίες που γλίτωσαν από τους Κούρδους τα προηγούμενα χρόνια, κατέφυγαν σε υπό τουρκικό έλεγχο εδάφη ή στην ίδια την Τουρκία και στρατολογήθηκαν στις μισθοφορικές συμμορίες των Τούρκων. Πληρώνονται από την Τουρκία και το Κατάρ.

Οι Ερυθροσταυρίτες ξεκίνησαν την Κυριακή από την Αΐν Ίσα προς την Τελ Αμπιάντ, για να παραλάβουν τραυματίες, όταν τους σταμάτησαν και τους απήγαγαν οι μισθοφόροι του Ερντογάν.

map-syria-3

Με μοβ χρώμα απεικονίζεται η τουρκική εισβολή. Με κίτρινο τα εδάφη που ελέγχουν οι υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF). Με μαύρα γράμματα οι παραμεθόριες συροκουρδικές πόλεις και με κόκκινα γράμματα οι παραμεθόριες τουρκοκουρδικές πόλεις, που βρίσκονται ακριβώς στην άλλη πλευρά των συνόρων. Η Τελ Αμπιάντ είναι «ζωσμένη» από εισβολείς αλλά δεν έχει αλωθεί.

Οι κουρδικές υπηρεσίες Υγείας αμέσως πλημμύρισαν το Twitter και το διαδίκτυο με αναρτήσεις – εκκλήσεις, ότι ασθενοφόρα με τα πληρώματά τους απήχθησαν.

asthenofora

Οι τζιχαντιστές δίχως καμία αναστολή σκότωσαν, βίασαν και ύστερα δημοσίευσαν τα κατορθώματά τους στο διαδίκτυο.

Τα θύματα

Τα θύματα είναι δύο γυναίκες και δύο άνδρες.

Ο ένας άνδρας ήταν ο οπλισμένος οδηγός του ασθενοφόρου.

Οι γυναίκες, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, είναι καλυμμένες με κουβέρτες από τη μέση και κάτω, που σημαίνει ότι τις βίασαν.

asthenoforo1

asthenoforo2

asthenoforo3

Δείτε το βίντεο:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria