Σύλληψη 51χρονου ημεδαπού για μεταφορά 3 αλλοδαπών - OlaDeka

Σύλληψη 51χρονου ημεδαπού για μεταφορά 3 αλλοδαπών

Σύλληψη 51χρονου ημεδαπού, σε περιοχή της Καστοριάς, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από την ελληνική επικράτεια 3 αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (10-10-2019) το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 51χρονος ημεδαπός, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα τριών (3) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 51χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εξωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, τρεις (3) αλλοδαπούς, ηλικίας 32, 37 και 46 ετών, καθώς και ένα (1) συνοδευόμενο από αυτούς ανήλικο, διευκολύνοντας την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των 1.940 ευρώ, 6 κινητά τηλέφωνα και 12 κάρτες SIM.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria