Στριμωγμένος ο Κασαπίδης με το προσφυγικό - Τι έλεγε πριν και τι τώρα - OlaDeka

Στριμωγμένος ο Κασαπίδης με το προσφυγικό – Τι έλεγε πριν και τι τώρα

ΞΑΦΝΙΚΑ «ΜΑΛΑΚΩΣΕ» ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ

Βράζει η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τις τελευταίες εξελίξεις που σηματοδότησε η σύσκεψη με τους περιφερειάρχες της χώρας είχε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, το πρωί της Παρασκευής  27/09/19 με θέμα την αποσυμφόρηση των νησιών από τους μετανάστες.

Τα social media είναι γεμάτα από σχόλια σε παλιότερα videos που δείχνουν τον σημερινό Περιφερειάρχη να μιλά σε συγκέντρωση στο Βόιο δηλώνοντας με θέρμη ένα χρόνο πριν μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η ευθύνη για το ζήτημα ανήκει στην Κυβέρνηση. Πρέπει να δώσουμε το στίγμα πως στον νομό Κοζάνης δεν δεχόμαστε μετανάστες παρά μόνο ένα σχέδιο αναπτυξιακό που τόσο η περιοχή το ανάγκη. Ότι τυχόν δεσμεύσεις λέγονται, να αποτυπώνονται και στο χαρτί, γιατί ακούσαμε και άλλες υποσχέσεις προεκλογικά στο παρελθόν που δεν έγιναν πράξη.»

Σήμερα, δηλώνει σε πολύ διαφορετικούς τόνους ότι η κυβέρνηση έχει σχέδιο για την αποσυμφόρηση των νησιών από τους μετανάστες και ότι περιμένει τις λεπτομέρειες αυτού του σχεδίου δεχόμενος κατά συνέπεια ότι όσα υποστήριξε με στεντόρεια φωνή στο παρελθόν, τώρα γυρίζουν μπούμερανγκ…

7 – 11- 2018 Κασαπίδης βουλευτής ΝΔ Κοζάνης: Δεν δεχόμαστε ούτε ένα πρόσφυγα που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ στον νομό!
2-10-2019 Κασαπίδης περιφερειάρχης: Πρέπει να στηρίξουμε με δομές την κυβέρνηση, για την έλευση προσφύγων….γράφουν πολιτικοί αντίπαλοι απλοί πολίτες, αλλά και μέχρι πρότινος υποστηρικτές και ψηφοφόροι του Γιώργου Κασαπίδη.

Δείτε τι γράφει στο facebook το Βοϊο εν οίδα ότι:

«Ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπιδης σύμφωνα με δημοσιεύματα “βάζει πλάτη” για φιλοξενία 1500+ μεταναστών στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας.

Επειδή τα βίντεο μένουν, δείτε τι έλεγε 10 περίπου μήνες πριν, στο Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της τότε Δημοτικής Αρχής Βοΐου, όπου συμμετείχε ο τότε Περιφερειάρχης. Καρυπίδης.

Τότε ήταν ο κ. Κασαπιδης Αντιπολίτευση και σαφώς του ήταν εύκολο να “μοιράζει” φρούδες ελπίδες και υποσχέσεις.
Τώρα που κυβερνάει η ΠΑΡΆΤΑΞΉ του, μάλλον τις ξέχασε.

Διαβάστε τι έλεγε, παρακολουθήστε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Αν δεν είναι αυτό “κολοτουμπα” τότε τι είναι;
……..

Ο Γ. Κασαπίδης για το μεταναστευτικό στο Βόιο:
Πρέπει να δώσουμε το στίγμα πως στον νομό Κοζάνης δεν δεχόμαστε μετανάστες

Την δική του τοποθέτηση για το ζήτημα των μεταναστών στην περιοχή του Βοΐου έκανε ο βουλευτής της Ν.Δ. και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο Βοΐου.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η ευθύνη για το ζήτημα ανήκει στην Κυβέρνηση. Πρέπει να δώσουμε το στίγμα πως στον νομό Κοζάνης δεν δεχόμαστε μετανάστες παρά μόνο ένα σχέδιο αναπτυξιακό που τόσο η περιοχή το έχει ανάγκη.
Ότι τυχόν δεσμεύσεις λέγονται, να αποτυπώνονται και στο χαρτί, γιατί ακούσαμε και άλλες υποσχέσεις προεκλογικά στο παρελθόν που δεν έγιναν πράξη.»

Δείτε το σχετικό βίντεο του Μιχάλη Αγραφιώτη για το KOZANILIFE.GR:»

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΙΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ – ΞΑΦΝΙΚΑ «ΜΑΛΑΚΩΣΕ» ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ:


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria