Σπάει ταμεία και στην Ελλάδα ο Joker – 600.000 εισιτήρια και εισπράξεις 5 εκατ. ευρώ - OlaDeka

Σπάει ταμεία και στην Ελλάδα ο Joker – 600.000 εισιτήρια και εισπράξεις 5 εκατ. ευρώ

Το τετραήμερο που μας πέρασε, σύμφωνα με την εταιρεία διανομής, η ταινία «έκοψε» περίπου 91.000 εισιτήρια.

To ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει στη χώρα μας o Joker.

H πολυσυζητημένη ταινία, η οποία το βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες και για το θέμα που προέκυψε με την παρέμβαση αστυνομικών σε κινηματογράφους όπου την παρακολουθούσαν ανήλικοι, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα έχει καταφέρει να βαδίζει ολοταχώς για τον τίτλο της πιο εμπορικής ταινίας στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια.

Συγκεκριμένα η ταινία  του Τοντ Φίλιπς ξεκίνησε να προβάλλεται στις 3 Οκτωβρίου και σύμφωνα με την εταιρεία διανομής Tanweer, αυτή τη στιγμή έχει κόψει περίπου 592.000 εισιτήρια σε 172 αίθουσες. Τα εισιτήρια αυτά μεταφράζονται σε εισπράξεις άνω των 5 εκατ. ευρώ.

Το φράγμα των 500.000 εισιτηρίων είχε ήδη σπάσει πριν από μερικές ημέρες ενώ το τετραήμερο που μας πέρασε η ταινία «έκοψε» περίπου 91.000 εισιτήρια.

Στο παγκόσμιο Box Office μέχρι σήμερα οι εισπράξεις του Joker ξεπερνούν τα 735 εκατ. δολάρια.

Αν και το να γίνουν εκτιμήσεις σχετικά με το ποιο θα είναι το επόμενο «φράγμα» που θα σπάσει ο Joker είναι δύσκολο να γίνουν, το σίγουρο είναι ότι η ταινία παραμένει εξαιρετικά  δημοφιλής και θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria