ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ: «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!» - OlaDeka

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ: «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!»

Τηλεφωνικά μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Χρήστου Νατσούλη ο δήμαρχος Πτολεμαΐδος κ. Παναγιώτης Πλακεντάς ο οποίος ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Η σήραγγα της Κλεισούρας θα ενώσει δύο περιοχές που έχουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους. Η ολοκλήρωση του έργου επαφίεται στην καλή πρακτική που πρέπει να ακολουθήσουν οι φορείς των δύο περιοχών, ο περιφερειάρχης κατά κύριο λόγο και η παρέμβαση του στα υπουργεία της Αθήνας και όλοι οι υπόλοιποι που έχουν ο καθένας την ευθύνη μέσα από τον θεσμικό του ρόλο, να τους το δείξουμε, να το υπερασπιστούμε και να το διεκδικησουμε γιατί παρακολουθώντας την πολιτική ζωή του τόπου, τίποτα δεν σου χαρίζεται και τίποτα δεν σου φτιάχνουν χωρίς να το ζητήσεις.

Κάποιοι, πολέμησαν και πολεμούν αυτό το έργο και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατασκευάστηκε μέχρι στιγμής. Πολλές φορές δεν φτάνει να θέλεις ή να μην θέλεις κάποιο έργο, το θέμα είναι και με ποιον τρόπο το διεκδικείς. Για το ότι δεν κατασκευάστηκε μέχρι τώρα το συγκεκριμένο έργο, υπάρχουν ευθύνες…»

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria