Επίσκεψη του ΓΓ Εμπορίας & Προστασίας Καταναλωτή στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς - OlaDeka

Επίσκεψη του ΓΓ Εμπορίας & Προστασίας Καταναλωτή στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Επίσκεψη του ΓΓ Εμπορίας & Προστασίας Καταναλωτή στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο επισκέφθηκε  το  Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, ο  Γενικός Γραμματέας Εμπορίας & Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή μας με αφορμή την εκπροσώπηση της Κυβέρνησης στις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς για την Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα.

Ο κ. Σαββόπουλος καλωσόρισε και συνεχάρη τον Γενικό για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων του, ευχόμενος καλή δύναμη στο έργο του. Στη συνέχεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θωμάς Μάνος τέθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την περιοχή αλλά και γενικότερα της αρμοδιότητάς του.

Έμφαση  δόθηκε στην αντιμετώπιση του φαινομένου της παράνομης ελληνοποίησης  των φασολιών και των μήλων Καστοριάς, δύο κορυφαίων εξαγώγιμων ελληνικών  προϊόντων, τα οποία είναι αναγνωρισμένα ως προϊόντα Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε). Προς την κατεύθυνση αυτή τέθηκε και η ανάγκη επίσπευσης Λειτουργίας γραφείων ΕΦΕΤ στη Δυτική Μακεδονία, όπου αναμένεται να εντείνει τους ελέγχους των τροφίμων στην περιοχή.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria