Εντυπωσιακή η νέα καμπάνια της NAFA 2019/20 - OlaDeka

Εντυπωσιακή η νέα καμπάνια της NAFA 2019/20

Η καμπάνια της NAFA 2019/20  αντικατοπτρίζει τις τάσεις και το τρέχον περιβάλλον της μόδας.

Η συζήτηση γύρω από τη βιωσιμότητα και τη μόδα συνεχίζει να εντείνεται σε όλο τον κόσμο.  Οι ανησυχίες από την παραγωγή αποβλήτων σε αειφόρα υλικά για τον υπολογισμό του αποτυπώματος χρήσης αυτών σε μια επίδειξη μόδας είναι μεταξύ των ανησυχιών των καταναλωτών και των ζητημάτων που επηρεάζουν την αλυσίδα εφοδιασμού της μόδας.

nafa-c-2019

Λαμβάνοντας υπόψη το παγκόσμιο περιβάλλον κατά τον προγραμματισμό της νέας μας καμπάνιας, αναρωτηθήκαμε – πώς μπορεί η NAFA να την καταστήσει πιο βιώσιμη; Η απάντηση είναι κυριολεκτικά απλή.

Αφήστε το προϊόν και το ύφος να μιλήσουν μόνα τους. Διαθέτοντας ένα από τα πιο βιώσιμα υλικά στον κόσμο, η φετινή καμπάνια μας επιτρέπει να σταθούμε και να προβάλλουμε τη φυσική και έντιμη ομορφιά της γούνας της NAFA.

Η NAFA συνεργάστηκε με μακροχρόνιους πελάτες για την επιλογή των κομματιών γούνας της εκστρατείας. Το styling είναι αβίαστο, απλό και προσβάσιμο με ελάχιστα αξεσουάρ. Συμπεριλαμβάνονται κομμάτια από τις συλλογές Farley Chatto, Pologeorgis, Oscar de la Renta, Braschi,  Alixandre Furs και ego. Το βασικό κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ κάθε κομμάτι είναι ότι είναι κατασκευασμένα από γούνα υψηλής ποιότητας από την ηθική προέλευση.

Το 2020 σηματοδοτεί ένα σημαντικό έτος για την NAFA. Τα NAFA Certified™pelts θα προσφέρονται σε μάρκες και σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο.

Η πιστοποίηση θα ανοίξει ένα νέο κανάλι εκπαίδευσης και ενημέρωσης για τη γούνα και τη βιομηχανία γούνας.

Εν μέσω αμφιλεγόμενων συζητήσεων και μέσων ενημέρωσης, η πιστοποίηση θα μειώσει τον θόρυβο και θα απλοποιήσει το μήνυμά μας, επιτρέποντας στους καταναλωτές να κατανοήσουν το επίπεδο βιωσιμότητας που προσφέρει η γούνα ως φυσικό, ανανεώσιμο προϊόν και να τους καλέσει να ψωνίζουν και να ντύνονται υπεύθυνα – αξιόπιστα.

Οι εναλλακτικές λύσεις και τα υποκατάστατα της πραγματικής γούνας έρχονται και φεύγουν μαζί με τις τάσεις.

Αυτό που παραμένει είναι τα 350 χρόνια βιώσιμου υλικού, επιχειρηματικής δραστηριότητας και ζήτησης για ποιότητα – λίγα από τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη διάρκεια ζωής αυτού του προϊόντος και της βιομηχανίας. Με απλά λόγια, η γούνα είναι εδώ για να μείνει.

Λαμβάνοντας υπόψη τη βιωσιμότητα, αυτή η καμπάνια θα τρέξει ψηφιακά με διαφημίσεις εκτύπωσης σε επιλεγμένες αγορές-κλειδιά.

nafa-c-2019-2

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria