Γιώργος Παπαδόπουλος - Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο πιο γνωστός Φωτογράαφος! - OlaDeka

Γιώργος Παπαδόπουλος – Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο πιο γνωστός Φωτογράαφος!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 65 ΧΡΟΝΙΑ

Είχε γεννηθεί το 1924 και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών. Φωτογράφισε πολλές γενιές για περισσότερο από 65 χρόνια και ήταν δημοφιλής και συμπαθής σε μικρούς και μεγάλους.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος το απόγευμα της Κυριακής 1ης Ιουλίου 2012, όταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.Βαρθολομαίος επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου Κλεισούρας, γεγονός που ο αεικίνητος βετεράνος φωτογράφος πήγε να απαθανατίσει, μας χάρισε ένα μικρό video στο οποίο μας αναφέρει την ηλικία του, το πόσα χρόνια ήταν φωτογράφος και το τι του λένε όλοι όσοι έχει καδράρει με τις φωτογραφικές του μηχανές.

Έτρεχε όλη τη Περιφέρεια με τα πόδια και ώτο-στοπ.

Ο Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων δημοσίευσε την είδηση του θανάτου του περίφημου φωτογράφου της Κλεισούρας και της ευρύτερης περιοχής:

«Μας ενημέρωσαν ότι ο αξιαγάπητος φωτογράφος της Κλεισούρας και τις γύρω περιοχής ο Γεώργιος Παπαδόπουλος με καταγωγή από την Βασιλειάδα, ο οποίος για χρόνια έχει γυρίσει σχεδόν όλη την Δυτική Μακεδονία με τα πόδια και φωτογραφίζοντας τα πάντα και τους πάντες φωνάζοντας “ΦΩΤΟΓΡΆΦΟΣ” δεν είναι ποια κοντά μας.
όλοι έχουμε από μια φωτογραφία του. Καλό Παράδεισο να εχει.»

Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων

3

2

 

.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria