Βαλεντίνα Παπαδοπούλου: «Διαφωνώ με τον ορισμό μέλους του Δ.Σ της ΔΕΥΑΚ σε θέση πλήρους απασχόλησης με αμοιβή» - OlaDeka

Βαλεντίνα Παπαδοπούλου: «Διαφωνώ με τον ορισμό μέλους του Δ.Σ της ΔΕΥΑΚ σε θέση πλήρους απασχόλησης με αμοιβή»

«ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ»

Με αφορμή τον ορισμό μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ με πλήρη απασχόληση και αμοιβή, μετά από πρόταση του προέδρου κ. Τόσκου, η Δημοτική Σύμβουλος, Βαλεντίνα Παπαδοπούλου, του Δήμου Καστοριάς και μέλος του Δ.Σ. της Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν θεωρώ απαραίτητη την απασχόληση ατόμου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ με αμοιβή στην Δημοτική αυτή Επιχείρηση, όταν πρόσφατα σε άλλο ΝΠΔΔ του Δήμου Καστοριάς, απορρίφθηκε η ανανέωση συμβάσεων εργασίας ΙΔΟΧ για οκτώ εργαζόμενους κοινωνικών δομών, συγκεκριμένα παιδικών σταθμών. Όταν λοιπόν τη μια στιγμή γίνονται μειώσεις προσωπικού που τις επιχορηγεί το ΕΣΠΑ είναι αδικαιολόγητο και προκλητικό να γίνονται ταυτόχρονα νέες συμβάσεις εις βάρος του ταμείου του Δήμου Καστοριάς. Γι’ αυτόν τον λόγο και μειοψηφώ».

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καστοριάς, θα πρέπει με αποφάσεις της νέας διοίκησης που προέκυψε από τις τελευταίες διαδικασίες, να κοιτάξει την οικονομοτεχνική ανοδική πορεία της, προς ωφέλεια των καταναλωτών της, να επενδύσει σε εξειδικευμένο επιστημονικό και εργατοτεχνικό προσωπικό μετά από νόμιμες διαδικασίες και να βάλει υψηλό στόχο την ποιότητα των παροχών που μπορεί να προσφέρει ελέγχοντας τη μείωση του τιμολογίου νερού ανακουφίζοντας τον οικογενειακό προϋπολογισμό των καταναλωτών της.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria