Κατερίνα Σπύρου: Απάντηση στον Πρόεδρο ΝΠΔΔ κ. Ρήμο Αθανάσιο - OlaDeka

Κατερίνα Σπύρου: Απάντηση στον Πρόεδρο ΝΠΔΔ κ. Ρήμο Αθανάσιο

Απάντηση στον Πρόεδρο ΝΠΔΔ κ. Ρήμο Αθανάσιο από την κα Κατερίνα Σπύρου

Σε απάντηση των ισχυρισμών του προέδρου του ΝΠΔΔ κ. Ρήμου Αθανασίου ο οποίος μίλησε σε τοπικό ραδιόφωνο και αναφέρθηκε πως η αντιπολίτευση που του ασκήθηκε από εμένα προήλθε ορμώμενη της απόφασής του να ακολουθήσει την ομάδα του κ. Κορεντζίδη προεκλογικά και όχι τη δική μου, αναφέρω πως, μιας και αποδεικνύεται ότι οι απόψεις μας περί κοινωνικής πολιτικής, ανάπτυξης του τόπου, της οικονομίας αλλά και ηθικής δεν συμβαδίζουν, ορθώς επέλεξε άλλη αυτοδιοικητική ομάδα κι όχι τη δική μου.

Θα πρέπει να γνωρίζει δε πως κατέχει μια θέση ευθύνης κατά την οποία όταν του ασκείται αντιπολίτευση πρέπει να τοποθετείται πολιτικά και επί του θέματος….

Ωστόσο τελικά δεν μας απάντησε στο προκείμενο θέμα για το οποίο ρωτήθηκε σχετικά με το αν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του με ανιδιοτέλεια έχοντας ταυτόχρονα ιδία συμφέροντα από την επιχείρηση της συζύγου του, συγκεκριμένα τον βρεφονηπιακό σταθμό (δηλαδή βρεφικό και παιδικό σταθμό μαζί). Όπως επίσης και στο γεγονός ότι ο ίδιος επενδύει προσωπικά ανοίγοντας βρεφονηπιακό σταθμό στον τόπο αυτό, ενώ στην περίπτωση των δημοτικών παιδικών σταθμών επικαλείται δημογραφικό πρόβλημα.

Τέλος, χάνοντας την ψυχραιμία του, τοποθετήθηκε επί προσωπικού ξεπερνώντας κάθε όριο λαϊκισμού, αναφέροντας πως, ενώ ο ίδιος έστησε τη δική του επιχείρηση μόνος του, εγώ είμαι κάτοχος οικογενειακής επιχείρησης την οποία κληρονόμησα, αψηφώντας βέβαια κατά το δοκούν το βιογραφικό μου στο οποίο αναφέρεται πλήρως η προϋπηρεσία μου στον τραπεζικό τομέα όπου για περισσότερο από 10 συναπτά έτη εργάστηκα, κατέχοντας μάλιστα και την θέση της Υποδιευθύντριας. Όπως βέβαια αψηφεί και την εξέχουσα θέση αυτήν της Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου, την οποία μού χάρισε σχεδόν το 40% του λαού του Δήμου Καστοριάς.

Με άλλα λόγια Κύριε Ρήμο σας ζητώ να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, να αφήσετε τους λαϊκισμούς και τις επικλήσεις του τύπου « Η κ. Σπύρου μέσα σε 8 μήνες επισκέφτηκε μέρη που δεν είχε ξαναδεί και νομίζει πως τα ξέρει όλα » και να τοποθετείστε από δω και στο εξής όπως αρμόζει σε έναν Πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου και σε ένα άξιο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, διότι εκτίθεστε προσωπικά, όσο εκτίθεται και η παράταξη την οποία αντιπροσωπεύετε. Θα ‘πρεπε δε να έχετε την αντίληψη ώστε να καταλάβετε πως τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στη συνέντευξή μου, απευθυνόμουν στο αρμόδιο πρόσωπο το οποίο ήταν υπεύθυνο για την πρόσληψη ή την απόλυση των εργαζομένων και όχι στον κ. Σάκη Ρήμο προσωπικά.

Με εκτίμηση

Η Επικεφαλής της παράταξης

Ενέργεια για τον δήμο Καστοριάς

      κα Κατερίνα Σπύρου

Δ/Τ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria