Η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ - OlaDeka

Η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ

LIVE

Ολοκληρώνεται με τη συνέντευξη Τύπου η τριήμερη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη για την 84η ΔΕΘ.

Παρακολουθήστε LIVE τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης»:


Με επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη , με αιχμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, ξεκίνησε την τοποθέτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ.

«Η δική μας αντιπολίτευση θα είναι επικοδομητική» είπε ο κ. Τσίπρας σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ συμμερίζεται τις ανησυχίες της κοινωνίας.

Συνεχίζοντας ο κ. Τσίπρας για την καθυστέρηση που διαφαίνεται στα έργα του Μετρό της Θεσσαλονίκης τόνισε « το ψευτοδίλημμα ή αρχαία ή μετρό εμείς το μετατρέψαμε και αρχαία και μετρό» ενώ δεσμεύτηκε πως και μέσα και έξω από τη βουλή θα αποτρέψει τη μη υλοποίηση των έργων του μετρό. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πρόθεση της εταιρείας «Αττική Οδός» όπου λίγο πριν τις εκλογές ανακοίνωσε αύξηση της τιμής των διοδίων και δεν απέκλεισε αυτό να ήταν αποτέλεσμα συνεννόησης με τη ΝΔ. «Πιθανότατα» είπε ο κ. Τσίπρας τα έσοδα που η εταιρεία δεν κέρδισε από τα διόδια να θέλει να τα εισπράξει από το Μετρό. Πάντως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση περί εθνικών νταβατζήδων, υπενθύμισε πως δεν ήταν εκείνος που μίλησε πρώτος  περί νταβατζήδων

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria