Συναγερμός στη Λέρο: Λείπει βαρύς οπλισμός από ναυτικό σταθμό - OlaDeka

Συναγερμός στη Λέρο: Λείπει βαρύς οπλισμός από ναυτικό σταθμό

Ως σοβαρή κρίνεται από την ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού η απώλεια στρατιωτικού υλικού από τμήμα του ναυτικού σταθμού της Λέρου. Φαίνεται από μία πρώτη έρευνα ότι λείπουν από το σταθμό αντιαρματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Hellas Journal, με το πρώτο φως της ημέρας, ανώτατοι Αξιωματικοί από το επιτελείο και τον Στόλο μεταβαίνουν στο νησί των Δωδεκανήσων για να ηγηθούν των ερευνών που ήδη έχουν ξεκινήσει. Οι έρευνες διεξάγονται σε δύο επίπεδα, το στρατιωτικό και αστυνομικό μέρος, ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί και η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ με την αποστολή στελεχών των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Ο Πλοίαρχος Μιχαήλ Λαμπίρης ΠΝ, εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΝΟ, έκανε την εξής δήλωση:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι απογευματινές ώρες της Δευτέρας 09 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια γενόμενων ελέγχων, διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού στην Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ).

Του περιστατικού έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές ενώ έχει διαταχθεί Προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό.

Δείτε το video:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria