Σπουδαία πρόκριση της Ευαγγελίας Αναστασιάδου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας νέων (κάτω των 23 ετών) - OlaDeka

Σπουδαία πρόκριση της Ευαγγελίας Αναστασιάδου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας νέων (κάτω των 23 ετών)

Άλλη μια λαμπρή σελίδα στην καριέρα της και στην ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς έγραψε η αθλήτριά του Ευαγγελία Αναστασιάδου. Η νεαρή αθλήτρια (μόλις 17 ετών) του Ν.Ο.Κ. και της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας,  κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στα προκριματικά του αγωνίσματος σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών και να περάσει απ’ ευθείας στον αυριανό ημιτελικό, που θα διεξαχθεί στις 9 π.μ. στο κωπηλατοδρόμιο των Ιωαννίνων, όπου διεξάγεται σήμερα 7/9 και αύριο 8/9 το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας νέων (αθλητών κι αθλητριών κάτω των 23 ετών).

Η Ευαγγελία αγωνίστηκε κόντρα σε αθλήτριες από χώρες μεγαθήρια της παγκόσμιας κωπηλασίας, όπως Αγγλία, Γερμανία, Νορβηγία και Τσεχία, καταφέρνοντας να προκριθεί κωπηλατώντας καταπληκτικά τα τελευταία 500 μέτρα (η ποιο γρήγορη από όλες τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν). Όντας μέσα στην τριάδα διεκδικεί πλέον την πρόκριση στον αυριανό μεγάλο τελικό, μέσα από τη συμμετοχή της στους πρωινούς ημιτελικούς, που θα διεξαχθούν στις 9 π.μ. και θα μεταδοθούν νωρίς το πρωί ζωντανά μέσα από το κανάλι της Fisa στο Youtube, αλλά και από το διαδικτυακό κανάλι της ΕΡΤ (ΕΡΤ PLAY 3).

Οι ευχές όλων μας είναι με την Ευαγγελία, που έχει ήδη καταφέρει κι αποδείξει το πόσο σπουδαία αθλήτρια είναι και τι προοπτικές έχει για το μέλλον.

Η κούρσα της Ευαγγελίας στα προκριματικά είναι διαθέσιμη στο Youtube μέσω του παρακάτω συνδέσμου (ξεκινάει στο 24:14):

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria