ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ και το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» - OlaDeka

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ και το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Καστοριά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ και το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Καστοριάς θα ξεκινήσει την υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης διάρκειας 150 ωρών, από τον Οκτώβριο του 2019, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020, Μέτρο 01: Δράσεις Μετάδοσης Γνώσεων και Ενημέρωσης, Δράση: 1.1.1: «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για Νέους Γεωργούς και Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις».

Η χρηματοδότηση των ανωτέρω Προγραμμάτων Κατάρτισης θα γίνει σύμφωνα με την 8245/25-09-2018 Απόφαση Ένταξης Πράξης του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων (ΑΔΑ: Ω2Ι34653ΠΓ-ΔΝΦ),με Κωδικό ΟΠΣΑΑ : 0010933862.

Για τη δράση αυτή αναζητά προμηθευτές επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στα εξής: Χαρτικά-αναλώσιμα -είδη γραφείου , Καφέδες-ημιδιατροφή, συνεργεία καθαρισμού , εργολάβους- τεχνίτες για επισκευές, υδραυλικούς ,ηλεκτρολόγους, προμηθευτές υλικών πρακτικής άσκησης ,προκειμένου να διοργανώσει εκπαιδεύσεις στις εγκαταστάσεις του(Γράμμου 100, Καστοριά).

Οι προσφορές θα γίνουν δεκτές ως τις 27 -09-2019.Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Κέντρου ̈ΔΗΜΗΤΡΑ ̈ .

Η Υπεύθυνη Κατάρτισης

ΚΑΒΑΚΛΙΩΤΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria