Ο κοζανίτης κρεοπώλης Γιώργος Βαβλιάρας νέος Πρόεδρος της εταιρείας τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας - OlaDeka

Ο κοζανίτης κρεοπώλης Γιώργος Βαβλιάρας νέος Πρόεδρος της εταιρείας τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας

ΝΑΟΥΜ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΣ – ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΩΤΤΑ

Ο Γιώργος Βαβλιάρας θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού, Δυτικής Μακεδονίας, μετά την πρόταση του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη. Ο Ναούμ Μαρκόπουλος και ο Παναγιώτης Κώττας αντέδρασαν και καταψήφισαν την πρόταση. Ο Ναούμ Μαρκόπουλος δήλωσε ότι για πρώτη φορά δεν ορίζεται πρόεδρος από την Καστοριά στην οποία βρίσκεται η έδρα της εταιρίας τουρισμού – την Καστοριά που όπως ανέφερε ο Θ. Καρυπίδης, αποτελεί την τουριστική ναυαρχίδα της Περιφέρειας. Αντιδράσεις προέβαλε και η Γεωργία Ζεμπελιάδου μαζί με τον Αποστόλη Τζιώτζη.

Ο Περιφερειάρχης επέμενε στην πρότασή του, τονίζοντας πως ο Γιώργος Βαβλιάρας έχει δώσει εξετάσεις με ότι έχει ασχοληθεί και θα διαψεύσει τους πάντες που θέτουν ζητήματα τοπικισμού, όπως είπε: «Είναι ώρα να διαμορφώσουμε περιφερειακή συνείδηση και πιστεύω πως ο Γιώργος θα βάλει ένα λιθαράκι προς αυτή την κατεύθυνση».

Η Καστοριά χάνει την έδρα της εταιρίας ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ο κ. Κασαπίδης αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες, ανέφερε: «Προτείνω τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη που αυτός αναλαμβάνει πάντα την προεδρία» -κάτι που δεν ισχύει όπως του επεσήμανε ο π. Περιφερειάρχης Θ.Καρυπίδης.

Η Καστοριά χάνει την προεδρία και είναι ένα σοβαρότατο θέμα στο ξεκίνημα της θητείας Γ.Κασαπίδη.

Άμεση η αντίδραση της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου ξεκαθάρισε πως στην ουσία η Καστοριά χάνει και την έδρα, αντίδραση από τον Π.Κώττα από τον Ναούμη Μαρκόπουλο και τον Αποστόλη Τζιώτζη.

Με την πρόταση ΚΑΣΑΠΙΔΗ συντάχθηκε ο Δημήτρης Σαββόπουλος λέγοντας «εγώ καιρό έλεγα πως ο πρόεδρος της εταιρίας τουρισμού θα πρέπει να είναι ο θεματικός για θέματα τουρισμού» ενώ δεν έβγαλαν άχνα οι υπόλοιποι καστοριανοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

 

Βιογραφικό του Γεώργιου Βαβλιάρα:
Ο Βαβλιάρας Γεώργιος γεννήθηκε στις 6 Απριλίου του 1958 στην Αιανή Κοζάνης όπου και διαμένει μέχρι και σήμερα.

Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Βαβλιάρα, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες και ένα γιό και είναι παππούς ενός εγγονού.
Διατηρεί κρεοπωλείο στην Αιανή και είναι πρόεδρος της εταιρείας Σφαγεία Κοζάνης Α. Ε. Επίσης ασχολείται με την εμπορία κρέατος.
Είχε ενεργή συμμετοχή, επί 20ετιας, σε εμπορικούς συλλόγους καθώς και στο ΕΒΕ Κοζάνης στο οποίο ηγήθηκε του συνδυασμού «Όλοι μαζί μπορούμε» στις εκλογές του 2011.
Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης με τον συνδυασμό της Άννας Νανοπούλου καθώς και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Δακή στις εκλογές του 2014.

Δείτε το video από το 1:10:30

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria