Μπάμπης Παπαδημητρίου: Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό - OlaDeka

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του πρώην σχολιαστή και διοικητικού στελέχους του ΣΚΑΪ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, στη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Υδάτινων Πόρων της Βουλής την Τετάρτη.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Υποεπιτροπής, ο βουλευτής της ΝΔ είπε επί λέξει: «Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».

Κι αν για την αλόγιστη σπατάλη του νερού ο Μπ. Παπαδημητρίου έχει δίκιο, γιατί η «τιμωρητική» πρακτική αύξησης της τιμής του θα αποτελέσει «αντίδοτο» σε μια χώρα που τα παρεπόμενα της μνημονιακής επιτροπείας είναι ακόμα ορατά; Η έννοια της ευαισθητοποίησης μετριέται με όρους κόστους, φτάνοντας μόνο έως την τσέπη των πολιτών;

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις για «απαράδεκτα φθηνό νερό» προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Μπ. Παπαδημητρίου, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, σχετικά με το “απαράδεκτα φθηνό νερό”, προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις. Μετά τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Παντού βλέπει γύρω της νέα πεδία κερδοφορίας για τους λίγους, νέες επιβαρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις», προσθέτει η Κουμουνδούρου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα δημόσια αγαθά προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας και της οικονομίας», καταλήγει.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria