Κωνσταντίνος Δημητριάδης: «Ο Γκοσλιόπουλος μου έκλεισε τα μικρόφωνα!» - OlaDeka

Κωνσταντίνος Δημητριάδης: «Ο Γκοσλιόπουλος μου έκλεισε τα μικρόφωνα!»

«ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ…»

Παρά τις αρχικές δεσμεύσεις του δημάρχου κ. Χρήστου Γκοσλιόπουλου για ίση μεταχείριση απέναντι σ΄ όλους τους δημοτικούς συμβούλους, ανεξαρτήτως παράταξης και πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις… ο ίδιος απέδειξε πόσο ανακόλουθος είναι στα έργα με τα λόγια, από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όταν ζήτησα τον λόγο, εκτός ημερήσιας διάταξης, και προτού η πρόεδρος του Δ.Σ. προλάβει να αντιδράσει σύμφωνα με τον θεσμικό της ρόλο, παρενέβη ο κ. δήμαρχος και έδωσε εντολή να κλείσουν τα μικρόφωνα, αφαιρώντας από εμένα τον λόγο!

Ενώ λίγες μέρες πριν, σε επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στον Δήμο, ο κ. δήμαρχος απέφυγε να προσκαλέσει, όπως όφειλε, τους δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας για να παραστούμε στη σύσκεψη.

Τέτοιες πρακτικές, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, όπου η αντιπολίτευση είχε μόνο διακοσμητικό ρόλο στα δημοτικά συμβούλια, μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους.
Δηλώνουμε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε το θεσμικό μας ρόλο και τα καθήκοντα που μας ανέθεσε ο κυρίαρχος λαός του δήμου μας.
Είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι.
Κωνσταντίνος Δημητριάδης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της μειοψηφίας
Δήμου Νεστορίόυ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria