Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας της ομάδας της Καστοριάς - OlaDeka

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας της ομάδας της Καστοριάς

Η διοίκηση της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2019-2020 και την συμμετοχή της αγαπημένης μας ομάδας στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Γνωρίζοντας τους δύσκολους καιρούς που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας, ιδίως στην ακριτική μας Καστοριά, η διοίκηση, αποφάσισε ως τιμή διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, τη συμβολική τιμή των 20 €.

Στόχος για φέτος είναι η διάθεση 500 καρτών διαρκείας. Για τους φιλάθλους που επιθυμούν την απόκτηση μιας η και περισσότερων εξ αυτών και βρίσκονται στην πόλη και γενικότερα στο νομό ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, μπορούν να απευθύνονται σε οποιοδήποτε από τα μέλη της διοίκησης.

Για τους φίλους της ομάδας που διαμένουν στη πόλη της Θεσσαλονίκης μπορείτε να απευθύνεστε με μήνυμα στην επίσημη σελίδα της ομάδας και το αρμόδιο μέλος της διοίκησης για την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Στο σημείο αυτό νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά έναν εκ των χορηγών της ομάδας, που στάθηκε αρωγός στην έκδοση των καρτών. Αυτός είναι η εταιρεία NewAge Printing Solutions, το λογότυπο της οποίας εμφανίζεται στην πίσω όψη της κάρτας διαρκείας.

Για τους φίλους της ομάδας στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό που επιθυμούν την απόκτηση της κάρτας, θα ακολουθήσει σύντομα ανακοίνωση περί του τρόπου διάθεσης της.

Στην απαρχή της επανίδρυσης της ένδοξης ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ μας, ο κόσμος της, αποτελεί για εμας, τον θεμέλιο λίθο της προσπάθειας μας.Ο αγώνας μας για την εξυγίανση της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ μας θα είναι διαρκείας. Διαρκείας θέλουμε να είναι και η αγάπη των φίλων και οπαδών της. Απόδειξη της αγάπης αυτής είναι η απόκτηση της κάρτας. Ας το αποδείξουμε σε φίλους και εχθρούς…
Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Με εκτίμηση η διοίκηση

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria