Επιστολή Παύλου στον υπουργό οικονομίας για το επίδομα θέρμανσης - OlaDeka

Επιστολή Παύλου στον υπουργό οικονομίας για το επίδομα θέρμανσης

Προς υπουργό οικονομίας και οικονομικών

Γιατί το επίδομα πετρελαίου πρέπει να αλλάξει σε επίδομα θέρμανσης

1)Σχεδόν όλοι όσοι διαμένουν στις περιοχές της Α’ αλλά και της Β’ ζώνης (οι πιό κρύες,7-8 μήνες ανάγκη θέρμανσης) λόγω της υψηλής τιμής του πετρελαίου θέρμανσης έχουν στραφεί σε άλλες μορφές θέρμανσης, ξύλα, αέριο, κλιματιστικά κτλ.

Ως εκ τούτου λοιπόν δεν λαμβάνουν κανένα επίδομα «πετρελαίου», παρόλα αυτά όμως τους κοστίζει πάρα πολύ σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές το κόστος θέρμανσης!!!!

ΑΠΟΡΙΑ!!! Αλήθεια οι βουλευτές όλων των κομμάτων από αυτές τις περιοχές δεν το γνωρίζουν αυτό????? Και τι κάνουν για να το αλλάξουν????

Και επειδή όλα σε αυτή τη χώρα έχουν να κάνουν με το τι και πόσα θα κερδίσει το κράτος και όχι ο πολίτης……..

1) α) Αν επιδοτηθούν όλες οι μορφές θέρμανσης θα μειωθεί πάρα πολύ η λαθρουλοτομία, αν σας ενοχλεί η λέξη, η παράτυπη υλοτόμηση, που σήμερα έχουν αποψιλωθεί τεράστιες δασικές εκτάσεις.

β) Θα αυξηθούν τα έσοδα γιατί όλοι θα παίρνουν τιμολόγια από τις εταιρίες ξύλων, αερίου κτλπ. για να δικαιούνται του επιδόματος ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, άρα 2πλο το όφελος και ευχαριστημένοι πολίτες και έσοδα στα ταμεία που είναι το ζητούμενο.(το συνολικό κόστος του επιδόματος θα προκύψει από την απόδοση του ΦΠΑ), επομένως καμία επιβάρυνση στον προϋπολογισμό, μπορεί να προκύψει μάλλον και πλεόνασμα!!!!

Για του λόγου το αληθές. Ζητήστε στοιχεία για τις καταναλώσεις πετρελαίου θέρμανσης από το 2010 και μετά στην Α’και Β΄ζώνη και θα διαπιστώσετε τη μεγάλη μείωση στην κατανάλωση, άρα και τεράστια μείωση στα έσοδα, δεδομένου ότι κατά τα ¾ στην τιμή του πετρελαίου είναι ΦΟΡΟΙ!!!!!!!!

Η ημερομηνία 15-10-19 είναι πολύ κοντά, προλαβαίνετε να το αλλάξετε, ήδη φαίνεται ότι ήσασταν έτοιμοι για πολλές αλλαγές, κάντε το!!!!!

Και να περιληφθούν μέσα και οι επιχειρήσεις αυτών των περιοχών και αναλογικά και των Γ’και Δ’.

Παύλου Χρήστος
Ελλην πολίτης-ξενοδόχος-Καστοριά

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria