ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΖΗΔΡΟΥ ΑΛΙΚΗΣ - OlaDeka

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΖΗΔΡΟΥ ΑΛΙΚΗΣ

Συνάδελφοι, σήμερα ολοκληρώσαμε την πενταετία, όπου μπήκαμε με όνειρα, στόχους και ελπίδες στις εκλογές στις 18 Μάη 2014. Διάφοροι παράγοντες αλλά και λάθη πού έγιναν τότε, δε μας είχαν δώσει την δυνατότητα μέσα από την ψήφο του λαού να ασκήσουμε την εξουσία 2014-2019  κι έτσι βρεθήκαμε στην αντιπολίτευση.

Τα χρόνια αυτά όμως πιστεύω οτι ασκήσαμε στο ακέραιο τα καθήκοντά μας, ελέγχοντας όπου χρειάζονταν αλλά και επικροτώντας όταν γίνονταν κάτι σωστό.

Εποικοδομητική αντιπολίτευση ασκήσαμε κύριες και κύριοι, με ήθος και αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει στη δημοκρατία μας.

Εγώ προσωπικά νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη και ευτυχής, που μέσα από τις θέσεις που υπηρέτησα αντιπρόεδρος κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης και σε άλλες επιτροπές και ώς γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου με τη στάση μου, τις παρεμβάσεις, αλλά και την επίλυση διαφόρων θεμάτων μέσα από τη συζήτηση, τη συναίνεση και την καλόπιστη κριτική, κατορθώσαμε να δώσουμε το στίγμα μας, σε μια αποδοτική και εποικοδομητική αντιπολίτευση.

Ήμουν αντίθετη πάντοτε στη στείρα αντιπολίτευση, γι’αυτό πίστευα και πιστεύω, ότι όλες οι πλευρές επιδιώκουν το καλό του τόπου μας και των ανθρώπων μας, από μία διαφορετική οπτική γωνία και πιθανόν ιδεολογία.

Ευχαριστώ τον κόσμο της  Καστοριάς, που με στήριξε και με έβγαλε πρώτη Περιφερειακή σύμβουλο, στο ψηφοδέλτιό μας. Η αγάπη μου και το πάθος για τον τόπο μου, την Καστοριά μας και τους ανθρώπους μας, ήταν είναι και θα είναι ο φάρος της δύναμης και της ελπίδας, για να προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και το πλέον συμφέρον για τον τόπο μου.

Στόχος μου ήταν η ικανοποίηση των αναγκών των πολιτών της Καστοριάς και έτσι ήμουν παρών σε κάθε πρόβλημα συλλογικό ή ατομικό, να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου στην επίλυσή τους. Οι εποχές δύσκολες αλλά πάντοτε υπήρχαν περιθώρια να βοηθήσουμε, όσους είχαν την ανάγκη μας.

Να ευχαριστήσω κατ’αρχήν, τον αρχηγό μου το Κύριο Δακή που μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, αλλά και για όλη την βοήθεια που όλα αυτά τα χρόνια μου προσέφερε μέσα από τις εμπειρίες και τις γνώσεις του. Ο Γιώργος, ο Δακής ένας άνθρωπος που τον διακρίνει το ήθος, η εντιμότητα και η αξιοπρέπεια, όλα αυτά τα χρόνια ως Νομάρχης και ως Περιφερειάρχης, έδωσε πολλά στη Δυτική Μακεδονία και έχει να δώσει και άλλα, γιατί για το Γιώργο το Δακή, υπάρχει και συνέχεια.

Να ευχαριστήσω τον αντιπρόεδρο και πρώην αντιπεριφερειάρχη τον Κύριο Γιάννη Σόκουτη, τον άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια με στήριξε με τον τρόπο που διακρίνει αυτόν τον εξαίρετο συνάδελφο και άνθρωπο.

Να ευχαριστήσω τα υπέροχα κορίτσια, Ελευθερία και Λίτσα, που αυτά τα πέντε χρόνια στήριξαν και στηρίζουν όλο το Περιφερειακό Συμβούλιο καθώς επίσης και όλα τα παιδιά που συντονίζουν το Περιφερειακό Συμβούλιο και όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Κύριο Παντελή Αργυριάδη εκτελεστικό γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου και όλους τους συναδέλφους και συνοδοιπόρους  που μαζί ξεκινήσαμε και φτάσαμε στο τέλος αυτής της πενταετίας.

Ένα από τα πλέον σημαντικά που αποκόμισα, είναι η φιλία που αποκτήσαμε μεταξύ μας, η οποία θα παραμείνει στο μέλλον, για να αποδεικνύει ότι και στο προσωπικό επίπεδο κερδίσαμε πάρα πολλά. Κάναμε πολλούς φίλους και ανοίξαμε νέους δρόμους στις σχέσεις μας.

Ευχαριστώ επίσης τον Περιφερειάρχη, Κύριο Θεόδωρο Καρυπίδη, τους  προέδρους του Περιφερειακού Συμβουλίου, τον Κύριο Φώτη Κεχαγιά και τον Κύριο Γιώργο Κωτσίδη και όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου για την συνεργασία που είχαμε.

Στο νέο Περιφερειάρχη τον Κύριο Γιώργο Κασαπίδη αλλά και τους συνάδελφους, που έχουν εκλεγεί, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν και σας δηλώνω ότι θα είμαι κοντά σας οποτεδήποτε εσείς το ζητήσετε και για οτιδήποτε θα μπορούσα να φανώ χρήσιμη. Να είστε όλοι καλά και νά έχετε την βοήθεια της Παναγίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria