Ανέγερση της εκκλησίας της Οσίας Σοφίας στο μοναστήρι στην Κλεισούρα - OlaDeka

Ανέγερση της εκκλησίας της Οσίας Σοφίας στο μοναστήρι στην Κλεισούρα

Με τη χάρη και ευλογία του Αγίου Τριαδικού Θεού και τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου της Κλεισουριώτισσας, ξεκίνησε η ανέγερση του Ιερού Ναού της Οσίας μητρός ημών Σοφίας της εν Κλεισούρα ασκησάσης εντός του ευρύτερου χώρου της Ιεράς Μονής.

Ο Ιερός αυτός Ναός έρχεται ως επιστέγασμα των τιμητικών εκδηλώσεων προς τιμήν της Οσίας Σοφίας και θα αποτελέσει μεγίστη ευλογία για την Μονή μας και τους ευλαβείς προσκυνητές που καταφθάνουν από όλα τα μήκη και πλάτη της γης για να καταθέσουν την προσευχή τους στην Οσία.

Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιήθηκε η θεμελίωση του Ναού και σχεδόν έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός του. Ο οβολός από το κερί των χριστιανών, οι δωρεές των ευλαβών προσκυνητών, η έκκληση σε γνωστούς και αγνώστους συνέβαλαν στο να γίνουν οι έως τώρα κατασκευές.

Απομένουν όμως ακόμη πολλές σημαντικές εργασίες να γίνουν για να ολοκληρωθεί το έργο και το χρηματικό ποσό που υπολείπεται είναι σημαντικό. Ευελπιστούμε ότι θα βρεθούν άνθρωποι που αγαπούν την ευπρέπεια του Οίκου του Θεού, ενδιαφέρονται για την Μονή αλλά και ευλαβούνται την Παναγία και την Οσία Σοφία.

Από αυτούς αναμένουμε, κατά το μέτρο των δυνατοτήτων του καθενός, την οποιαδήποτε βοήθεια, ευχόμενοι ο Θεός, η Παναγία η Κλεισουριώτισσα και η Οσία Σοφία να τους ανταποδώσει πολλαπλάσια αγαθά.

Όσοι έχουν την ευγενή διάθεση να βοηθήσουν, μπορούν να πραγματοποιήσουν κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό :

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
SWIFT-BIC : PIRBGRAA
GR 41 01712390 0062 3914 5940 111
Αιτιολογία : Δωρεά για την ανέγερση Ιερού Ναού Οσίας Σοφίας.

Για κάθε πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο της Ιεράς Μονής : 24630 94330.

Με πολλές ευχαριστίες και ευχές για την κατά Θεόν προκοπή και υγεία.

Η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής
Εφραιμία Μοναχή

P1490142 P1490144

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria