Αιτήσεις συμμετοχής και εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Καστοριάς - OlaDeka

Αιτήσεις συμμετοχής και εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Καστοριάς

Η Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς και το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς, για μία ακόμη χρονιά, θέλοντας να είναι συνεπείς στον καταστατικό ρόλο της κοινωνικής ευθύνης και της συλλογικής εγρήγορσης απευθύνουν κάλεσμα σε εθελοντές εκπαιδευτικούς και γονείς – κηδεμόνες για την στελέχωση και λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2019-2020.

Συγκεκριμένα:

Οι εκπαιδευτικοί (διορισμένοι – αδιόριστοι) που επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά στο κοινωνικό φροντιστήριο  για τη σχολική χρονιά 2019-2020 να επικοινωνήσουν με το Εργατικό Κέντρο ή την Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς μέχρι την Τετάρτη 11/09  προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής εθελοντή.

Οι γονείς – κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο κοινωνικό φροντιστήριο να επικοινωνήσουν με το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής – υπεύθυνη δήλωση καθώς και για να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Αιτήσεις μπορούν να γίνουν και για τις τρεις τάξεις του Λυκείου και για όλα τα μαθήματα αλλά σας γνωρίζουμε ότι ανάλογα με τη διαθεσιμότητα  προτεραιότητα θα δοθεί στη δημιουργία τμημάτων για τη Γ τάξη του Λυκείου, ακολούθως για τη Β τάξη και τέλος για την Α τάξη

Αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη ενώ για την εγγραφή των ενδιαφερόμενων μαθητών απαιτείται πέραν της συμπλήρωσης σχετικής αίτησης από τον γονέα – κηδεμόνα τους και η προσκόμιση των παρακάτω δικαιολογητικών:

  • Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
  • Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού ΔΟΥ, ή βεβαίωση απαλλαγής υποβολής φορολογικής δήλωσης.
  • Πρόσφατο Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
  • Κάθε άλλο έγγραφο, εφόσον υπάρχει, που τεκμηριώνει την οικονομική δυσκολία ή αποτελεί κοινωνικό κριτήριο όπως κάρτα ανεργίας, βιβλιάριο απορίας κ.ά.

Επιπλέον, για την καλύτερη λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου, παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς, παλιούς μαθητές και γονείς που έχουν εκπαιδευτικά βοηθήματα και δεν τα χρειάζονται πλέον, εφόσον επιθυμούν να τα δωρίσουν στο κοινωνικό φροντιστήριο προκειμένου να δημιουργηθεί μία βιβλιοθήκη που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των μαθητών που φοιτούν σε αυτό.

Πιστεύουμε ότι η λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου αποτελεί την καλύτερη απάντηση σ’ αυτούς που ζητούν να ρυθμίσουν τις ζωές μας χωρίς εμάς. Το παράδειγμα της συμμετοχής και της αυτοοργάνωσης αξίζει να εμπνεύσει όλους μας.

Πληροφορίες

Εργατικό Κέντρο Καστοριάς: e-mail: [email protected], Δ/νση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 53, Τηλ.  : 24670 27687.

Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς: e-mail: [email protected], Παρίσσης Σπύρος: 6974582902

Για τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς

                        Ο Πρόεδρος                                             Ο Πρόεδρος

                   Γεώργιος Μαλέας                                      Σπυρίδων Παρίσσης 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria