Τόκιο: Στον μεγάλο τελικό η Αναστασιάδου Ευαγγελία του Ν.Ο.Καστοριάς - OlaDeka

Τόκιο: Στον μεγάλο τελικό η Αναστασιάδου Ευαγγελία του Ν.Ο.Καστοριάς

Μια δραματική πρόκριση στον μεγάλο τελικό του διπλού σκιφ νεανίδων πήραν οι Ευαγγελία Φράγκου (Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών) και Ευαγγελία Αναστασιάδου (Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς) στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων του Τόκιο.

Το ελληνικό δίδυμο μετά από μεγάλη μάχη πήρε την 3η θέση στον ημιτελικό χάρις το πολύ καλό δεύτερο 1000άρι που έκανε αφού στο πρώτο μισό της κούρσας ήταν στην 4η θέση και εκτός πρόκρισης. Στο φινάλε άντεξε και την αντεπίθεση της Βρετανίας και για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο πήρε τη μεγάλη πρόκριση. Τα δυο κορίτσια τερμάτισαν σε 7.14.20 με τις Βρετανίδες να καταγράφουν χρόνο 7.15.81. Πρώτη ήταν η Κίνα με 7.09.41 και δεύτερη η Γερμανία με 7.12.26.

Έτσι την Κυριακή τελευταία μέρα των αγώνων τα ελληνικά κουπιά θα, πάρουν μέρος σε τρεις μεγάλους τελικούς. Την τετράκωπο άνευ των εφήβων (με τη συμμετοχή του Λαπίκωφ Θόδωρου από την Καστοριά), τη δίκωπο των νεανίδων (με τη συμμετοχή της Δίτσιου Αθηνάς-Ζαχαρούλας και πάλι από την Καστοριά) και το διπλό των νεανίδων (με την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, Αναστασιάδου Ευαγγελία).

Ολόθερμα συγχαρητήρια σε όλα τα Ελληνικά πληρώματα για τις απίστευτες επιδόσεις τους κι ευχές για καλή επιτυχία στους αυριανούς τελικούς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria