Σάκης Καρανικολόπουλος για το RIVER PARTY: «Βάλαμε πάνω του τη λογική του εμπορίου και τους "φράχτες" στις πόρτες του» - OlaDeka

Σάκης Καρανικολόπουλος για το RIVER PARTY: «Βάλαμε πάνω του τη λογική του εμπορίου και τους “φράχτες” στις πόρτες του»

«…ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ…»

Στην ανάρτηση του oladeka.com – RIVER PARTY 2019 – ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ…Ή ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ; κατέθεσαν σχόλια πολλοί, αλλά σίγουρα ξεχωρίζει το σχόλιο του Σάκη Καρανικολόπουλου:

«Το river party το χτίσαμε και ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα ήταν το ελεύθερο camping. Δεν πιστεύω ότι ήταν ποτέ μόνο οι συναυλίες. Άλλωστε ακόμα και σε μια παρέα σε άλλους θα αρέσουν κάποιοι σε άλλους κάποιοι άλλοι; Οι συναυλίες όμως ήταν η αφορμή να μαζευτούν μεγάλες παρέες και να γουστάρουν κυρίως τη φάση με τη κατασκήνωση, αυτή την ελευθερία στη φύση, με τις κιθάρες στις φωτιές, με τα κασετόφωνα και τα ηχεία. Κάποια αλάνια κάποτε ερχόταν με τις μηχανές τους να ερωτοτροπησουν. Θυμάστε;
Μετά ήρθε η διαχείριση και το marketing. Ήρθε η Amstel και έκανε το river party κόκκινη αποικία της, μπήκαν securities για να ψάχνουν μπας και περάσουμε καμία φθηνιαρικη μπύρα από τα super market και δεν πιούμε την Amstel. Μας αρέσει δε μας αρέσει. Οι φωτιές, οι μηχανές, τα αυτοσχέδια ήχοσυστήματα απαγορεύτηκαν στο βωμό υποτίθεται της περισσότερης ησυχιας και του σεβασμού στον ύπνο. Λες και πηγαίναμε εκεί για να κοιμηθούμε! Ούτε φυσικά επιτεύχθηκε αυτός ο σεβασμός, αφου το tequila bar βαρούσε μέχρι το πρωί κι όταν ξυπνάγαμε είχαν αρχίσει τα soundcheck.
Έτσι σιγά σιγά το βάρος και η έμφαση δόθηκε στο συναυλιακός μέρος και υποβαθμίστηκε η φάση του camping. Για να μη πω ότι κυνηγήθηκε, αφού φτάσαμε να παίρνουν ψαρωτικά μέχρι και δακτυλικά αποτυπώματα για να μπούμε στην εμπορική αποικία.
Και φυσικά για να βγει το οποιοδήποτε κέρδος μόνο με τις πανάκριβες συναυλίες και αυτό το πράμα να είναι βιώσιμο οι τιμές γίνανε για πλούσιους και το γεγονός ως στόχος διακοπών για τους πιτσιρικάδες.
Θα θέσω μια προκληση: Το επόμενο river party ας έχει “μικρά” low budget ονόματα, αλλά ας έχει ελεύθερη την κατασκήνωση να δούμε τι θα γίνει…
Το river party δεν το χάλασε ο δήμος, δεν το χάλασαν οι εταιρείες που το διοργάνωσαν, δεν το χάλασε η ανεπάρκεια στο marketing και η έλλειψη επενδυτών. Το χάλασε το ότι ξεχάσαμε πως είναι να είσαι πιτσιρικάς και επαναστάτης. Βάλαμε πάνω του τη λογική του εμπορίου και τους “φράχτες” στις πόρτες του, που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει με τα όνειρα και τα ανοιχτά παράθυρα στα μυαλά της νεολαίας.»

karanikolopoulos-river-party

 

Photo credits – inkastoria.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria