Κυπριακά κουπιά στην Καστοριά - OlaDeka

Κυπριακά κουπιά στην Καστοριά

Στην Καστοριά βρίσκεται από χθες το πρωί η αποστολή της Εθνικής ομάδας Κωπηλασίας της Κύπρου για να συμμετάσχει στην 12η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης, που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι αγώνες είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και η διοργάνωσή τους έχει ανατεθεί στον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου.

Η αποστολή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας αποτελείται από έξι αθλητές. Τους Σάββα Γεωργίου, Μάριο Τοφή, Ιωάννη Λαζάρου, Κατερίνα Καντούνα, Κατερίνα Λοσκούτοβα και Άντρεα Πολυκάρπου, οι οποίοι πρώτευσαν στο Β’ Σκέλος του Παγκύπριου Πρωταθλήματος 2019. Στον ίδιο αγώνα θα συμμετάσχουν και άλλοι τέσσερις νεαροί κωπηλάτες του Σωματείου «Περικλής Δημητρίου».

Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν στην απόσταση των 1000m στα αγωνίσματα του μονού σκιφ και διπλού σκιφ στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων. Την αποστολή συνοδεύει η προπονήτρια Μαρία Γεωργίου, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

«Ευχόμαστε στους νεαρούς αθλητές μας καλή επιτυχία. Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τους χορηγούς, και κυρίως τον ΟΠΑΠ για την οικονομική στήριξη. Επίσης την Ελληνική Ομοσπονδία και τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου για την αποδοχή της συμμετοχής στους αγώνες, αφού έτσι μπορούμε να δώσουμε ευκαιρία στους αθλητές μας να συναγωνιστούν στο εξωτερικό και με παιδιά πέρα από τον κυπριακό χώρο», τονίζεται σε ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria