Δικηγόρος 19χρονου μάγειρα: Ο Μποτρίνι μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά... (vid) - OlaDeka

Δικηγόρος 19χρονου μάγειρα: Ο Μποτρίνι μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά… (vid)

Τον έκαιγαν με καυτό λάδι και με εργαλεία κουζίνας. Έχει εξεταστεί από ιατροδικαστές κι όλα θα αποδειχθούν περίτρανα

«Για να μην ζήσουμε νέα υπόθεση Ιωαννίνων (σ.σ.: θάνατος Βαγγέλη Γιακουμάκη) βγήκε και τα αποκάλυψε όλα αυτά ο νεαρός μάγειρας» είπε στο Open TV ο δικηγόρος του Στέφανος Νικόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η ιατροδικαστική και εισαγγελική έρευνα θα δικαιώσουν τον πελάτη του.

Πέρα από τα βασανιστήρια που καταγγέλλει οι 19χρονος, όπως υποστηρίζει υποχρεωνόταν να εργάζεται 12 και 13 ώρες την ημέρα ενώ ανάλογη αντιμετώπιση βιώναν και άλλοι νεαροί μάγειρες που όμως δεν μιλούν γιατί φοβούνται πως δεν θα ξαναβρούν δουλειά. «Πρόκειται για μία πρωτοφανή, ακατανόητη, ανεξήγητη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του» λέει ο δικηγόρος.

«Τον έκαιγαν με καυτό λάδι και με εργαλεία κουζίνας. Έχει εξεταστεί από ιατροδικαστές κι όλα θα αποδειχθούν περίτρανα. Εάν γνωρίζει ή όχι (σ.σ.: ο Μποτρίνι) προκύπτουν μέσα από την έρευνα… Και γνώριζε… Μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι ακριβώς νομίζει. Ό,τι έγινε για να μην εμφανιστεί στην Κέρκυρα υπόθεση αντίστοιχη των Ιωαννίνων, με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη».

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τα εγκαύματα στα χέρια 19χρονου μαθητευόμενου μάγειρα. Όπως καταγγέλλει ο νεαρός, υπέστη τα πάνδεινα από τον υπεύθυνο κουζίνας πασίγνωστου εστιατορίου, το οποίο ανήκει στο γνωστό σεφ, Εκτορα Μποτρίνι, στην Κέρκυρα όπου εργαζόταν μέχρι και πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην καταγγελία του ο 19χρονος μαθητευόμενος μάγειρας, από τον Μάιο που έπιασε δουλειά στο συγκεκριμένο εστιατόριο μέχρι την ημέρα που αναγκάστηκε να φύγει, συστηματικά ζούσε τον δικό του εφιάλτη στην κουζίνα από τον υπεύθυνο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria