Aδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκα και παιδί και έστειλε στο Νοσοκομείο κτηνοτρόφο - OlaDeka

Aδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκα και παιδί και έστειλε στο Νοσοκομείο κτηνοτρόφο

ΑΝΑΡΡΑΧΗ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Τη γυναίκα και τον 13χρονο γιό του, από την επίθεση ενός μεγαλόσωμου, αδέσποτου σκύλου, προσπάθησε να αποτρέψει κτηνοτρόφος από την Αναρράχη, για να στραφεί το ζώο εναντίον του, προκαλώντας τραύματα και στα δύο του χέρια. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν ο κτηνοτρόφος μαζί με το κοπάδι του, επέστρεφε στη στάνη, για να διαπιστώσει τις αγριεμένες κινήσεις του ζώου, και τον κίνδυνο που διέτρεχαν τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου και μεταφέρθηκε, οι γιατροί μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, συνέστησαν στον τραυματία αποχή από την εργασία του για λίγες ημέρες.

Όπως καταγγέλλει ο αδελφός του, Κώστας Φίλιος, το τελευταίο διάστημα, εμφανίστηκε στο χωριό αγέλη 3-4 αδέσποτων σκύλων που προκαλούν τον φόβο, ιδιαίτερα στα παιδιά και στις γυναίκες, υπονοώντας ότι κάποιοι τα εγκατέλειψαν εκεί.

Υποστηρίζει ακόμη, ότι ζητήθηκε βοήθεια από Δήμο Εορδαίας, για την περισυλλογή των σκύλων, αλλά, καμία αντίδραση μέχρι στιγμής, προσθέτοντας ότι η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη.

66671323_640595936444051_8219407252272971776_n

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria