Υπόθεση Novartis: Απορρίφθηκε το αίτημα Αγγελή για εξαίρεση Δασούλα – Δημητρίου - OlaDeka

Υπόθεση Novartis: Απορρίφθηκε το αίτημα Αγγελή για εξαίρεση Δασούλα – Δημητρίου

Υπόθεση Novartis:  Απορρίφθηκε το αίτημα Αγγελή για εξαίρεση Δασούλα – Δημητρίου. Την απόφαση έλαβε το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου που εξέτασε τις αιτήσεις του κ. Αγγελή.

Ως απαράδεκτες απορρίφθηκαν οι αιτήσεις εξαίρεσης που είχε καταθέσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής, κατά του συναδέλφου του, Δημήτρη Δασούλα και της τέως εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ξένης Δημητρίου. Την απόφαση έλαβε το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου που εξέτασε τις αιτήσεις του κ. Αγγελή.

Παράλληλα, από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας συνεχίζεται η προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται από τους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη για τις καταγγελίες του κ. Αγγελή σχετικά με μεθοδεύσεις στην υπόθεση της Novartis.

Οι δύο ανώτατοι εισαγγελικοί λειτουργοί θα εξετάσουν τις καταγγελίες – αναφορές του συναδέλφου τους σχετικά με την υπόθεση της Novartis καθώς και τις μηνύσεις που είχαν καταθέσει τρία πολιτικά πρόσωπα, οι Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Παράλληλα, αναμένονται και οι κινήσεις της Εισαγγελίας Διαφθοράς για την υπόθεση της Novartis και την αποτίμηση του φακέλου για τα τέσσερα πολιτικά πρόσωπα που συνεχίζεται η έρευνα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria