Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλάει στον Μπάμπη Μπατσάρα - OlaDeka

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλάει στον Μπάμπη Μπατσάρα

Για Μητσοτάκη: «Κανένας πολιτικός αρχηγός προεκλογικά δεν λέει την αλήθεια, για να πάρει την εξουσία – Η ΝΔ θα πάρει πολύ σκληρά οικονομικά μέτρα»

Στην εκπομπή «Bampy night» με τον Μπάμπη Μπατσάρα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και πριν τις βουλευτικές.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη του Π. Ψωμιάδη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την νέα κυβέρνηση στο 20:24 του video (η συνέντευξη δόθηκε πριν τις βουλευτικές εκλογές).

Π. Ψωμιάδης – «Θα πάει κάποιους μήνες χαλαρά μέχρι την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, που δεν είναι τίποτα δύσκολο, από κει και πέρα όμως το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ, πιστεύω ότι θα είναι πολύ σκληρό…πολύ σκληρό, τα ελλείμματα είναι τεράστια..

Μ.Μπατσάρας –  Θα κρατηθεί στην κυβέρνηση για τετραετία ο Μητσοτάκης;

Π. Ψωμιάδης – «Πιστεύω ότι θα πάει καλά, έχει νέα παιδιά, συμφωνώ με την ανανέωση που έκανε, αλλά ξέρεις και ο ΠΑΟΚ αν έκανε ανανέωση δεν θα ήταν πέρσι πρωταθλητής. Το θέμα είναι να παντρέψει το παλιό με το καινούριο»

Μ.Μπατσάρας – «Πες μου ρε φίλε Παναγιώτη ένα θετικό και ένα αρνητικό του Μητσοτάκη»

Π. Ψωμιάδης – «Κανένας πολιτικός αρχηγός προεκλογικά δεν λέει την αλήθεια, για να πάρει την εξουσία και το θετικό είναι ότι δίνει μια νέα πνοή…Ο Έλληνας αρέσκεται στο ψέμα, αν του πεις την αλήθεια δεν θα σε ψηφίσει

ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΙΠΕ:

Η κα. Γεννηματά από τώρα στο λέω αν χρειαστεί ο μητσοτάκης βοήθεια θα τη δώσει…Βλέπω ότι το δεκανίκι -αν χρειαστεί- που δεν θα χρειαστεί, θα είναι η κυρία Γεννηματά»

ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Μ. ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ:

«Δεν πας καλά…»

Δείτε όλη την συνέντευξη:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria