Ο Γρηγόρης Χάτσιος για την πρόταση Μπαλταγιάννη - OlaDeka

Ο Γρηγόρης Χάτσιος για την πρόταση Μπαλταγιάννη

Ένας άνθρωπος που ξέρει καλά την πληροφορική και παρακολουθεί τις κοσμογονικές εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία οι οποίες σχετίζονται με την 4η Βιομηχανική Επανάσταση, αντιλαμβάνεται πλήρως την πρόταση Μπαλταγιάννη και εκφράζει την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να χάσει η Καστοριά το τρένο. Δείτε το σχόλιο του Γρηγόρη Χάτσιου στο σχετικό άρθρο του oladeka:

«Για την ιστορία και μόνο, όντας από τους μετρημένους στα δάκτυλα ανθρώπους που οραματίστηκαν και αγωνίστηκαν επί πολλά χρόνια για την δημιουργία της Τεχνόπολις Θεσσαλονίκης (το μόνο μέλος του ΔΣ του ΣΕΠΒΕ από την περιφέρεια για 2 θητείες εκείνη την εποχή) με εμπνευστή και εμψυχωτή τον ακούραστο Τάσο Τζήκα, θέλω να σημειώσω ότι αποτελούσε ξεκάθαρη προσπάθεια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας επιχειρηματιών του χώρου, που μετά από συνδικαλιστικούς (και όχι μόνο) αγώνες με διαδοχικές κυβερνήσεις, υπουργούς και αυτοδιοικητικούς πήρε σάρκα και οστά. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα “ιστορία γράφουν οι παρέες“.

Σεβόμενος απόλυτα τις θέσεις του κ. Μπαλταγιάννη και την στήριξη του oladeka, εύχομαι να μην είναι απλά ένα προεκλογικό πυροτέχνημα μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Έχουμε την αγάπη και την υποστήριξη σημαντικότατων τεχνοκρατών και πρέπει να την αγκαλιάσουμε και να την αξιοποιήσουμε.»

xatsio

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria