Οι επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου στη Β’ φάση του Πανελληνίου - OlaDeka

Οι επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου στη Β’ φάση του Πανελληνίου

Δυναμική η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου στη Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων και Α.Μ.Ε.Α. στα Ιωάννινα στις 20-21 Ιουλίου.Το σωματείο μας συμμετείχε με 6 πληρώματα μεταξύ των οποίων τα πέντε αγωνίστηκαν στους μεγάλους τελικούς κερδίζοντας δύο μετάλλια και το έκτο να κατακτά την πρώτη θέση στο μικρό τελικό.Επιπρόσθετα ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου κατόρθωσε να βρεθει στην πέμπτη θέση της συνολικής βαθμολογίας και των δύο πανελληνιών και την πέμπτη θέση στον πίνακα βαθμολογίας της δεύτερης φάσης.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Αργυρά μετάλλια:
1Χ κορασίδων:
Βακοπούλου Ευαγγελία
4- παίδων:
Βελλίδης Κωνσταντίνος-Κυριάζος Κωνσταντίνος-Μπουρνούτος Χρήστος-Γεωργίου Λάζαρος
 
Τέταρτη θέση:
1Χ παίδων:
Λουκόπουλος Κλέαρχος
 
8+ παίδων:
Νατσούλης Νικόλαος – Πετκανάς Νικόλαος -Μπούσιος Ιωάννης – Μονοχολιάς Παντελής – Κατσαούνης Βασίλης – Δάσκαλος Βασίλης – Σαϊνίδης Ευστάθιος – Κότσι Γκεράλντ – Ηλιόπουλος Χρήστος
 
Έκτη θέση:
 
2- κορασίδων:
Νικολαΐδου Αλίκη – Λουκοπούλου Άρτεμη 
 
Έβδομη θέση:
 
2Χ κορασίδων:
Μπάτζιου Παναγιώτα-Κότσι Γκρασιέλα
 
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου συγχαίρουν θερμά τους αθλητές και τους προπονητές για τις επιτυχίες τους.Επίσης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τις οικογένειες των αθλητών και όλους τουσ φιλάθλους που τόσα χρόνια στηρίζουν με κάθε τρόπο το σωματείο ώστε να έχει τη δυνατότητα να εξελίσσεται συνεχώς και να έχει αυτά τα αποτελέσματα.
Image-1
IMG_1875
IMG_1877
IMG_1878
IMG_1879
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria