Μετακλητοί: Όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά… αυξήθηκαν - OlaDeka

Μετακλητοί: Όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά… αυξήθηκαν

Οι μετακλητοί υπάλληλοι των υπουργείων ήταν το θέμα ενός ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή» στο φύλλο της Τετάρτης, σύμφωνα με το οποίο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, «κάθε υπουργός θα δικαιούται εννέα μετακλητούς και δύο δημοσιογράφους», ενώ «κάθε υφυπουργός θα δικαιούται έξι».

Βέβαια, ο αρχηγός της ΝΔ, προεκλογικά μιλούσε για μείωση των μετακλητών υπαλλήλων και αν το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί, μόνο για μείωση δεν μιλάμε. Κι αυτό γιατί επί των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα πάντα με το άρθρο 23 του νόμου 4320/2015, ο επιτρεπόμενος αριθμός μετακλητών για κάθε υπουργό ήταν τέσσερα άτομα και για κάθε υφυπουργό τρία…

metaklitoi

ΕΡΤ: Άγριος καβγάς Μπάρκα – Οικονόμου στον αέρα

kavgas-ert-696x452

Έντονη λογομαχία με ανταλλαγή κατηγοριών περιλάμβανε η κόντρα του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα με τον βουλευτή ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στον αέρα της ΕΡΤ.

Οι δύο άντρες καβγάδισαν στην εκπομπή «Για την Ελλάδα» με αφορμή την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη, για την παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κ. Μπάρκας εκνευρίστηκε από όσα του έλεγε ο συνομιλητής του και ξέσπασε: «Με απειλείτε κύριε Οικονόμου; Με απειλείτε; Ωραία δημοκρατία...», με τον Βασίλη Οικονόμου να του απαντά: «Είστε ψεύτης, ψευτάκος, λέτε ψέματα».

«Η επόμενη επιλογή για σας είναι η Ελληνική Λύση» είπε ο κ. Μπάρκας, για να πάρει την απάντηση: «Είστε χυδαίος και άσχετος, κρύβεστε πίσω από το αξίωμά σας». Οι δύο άντρες λογομάχησαν για αρκετά λεπτά πριν τους διακόψει οριστικά ο παρουσιαστής κ. Χαριτάτος.

Δείτε το βίντεο

Συνέχεια στην κόντρα μέσω twitter έδωσε μετά τον τηλεοπτικό καβγά ο Κώστας Μπάρκας, κάνοντας σχετική ανάρτηση.

«Να προσέχω μου είπε ο @OikonomouVasili τι λέω για τον @stamatispoulisν γιατί μπορεί να μου κάνει μήνυση κ εμένα! Επίσης μου είπε πως με απειλεί για αυτά που λέμε κ πως τώρα να γνωρίζω πως έχουν τελειώσει τα ψέμματα. Η δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο!!», έγραψε χαρακτηριστικά

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria