Κυριάκος Μητσοτάκης: Κάλεσμα αυτοδυναμίας από το Θησείο - OlaDeka

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κάλεσμα αυτοδυναμίας από το Θησείο

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου

Με την κεντρική συγκέντρωση και την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, κορυφώνεται η προεκλογική μάχη για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επικεντρωθεί στο μήνυμα για ισχυρή εντολή στη ΝΔ, θέτοντας ξεκάθαρο δίλημμα γύρω από την προοπτική κυβερνητικής σταθερότητας, με στόχο την αυτοδυναμία στις κάλπες της Κυριακής. Για τον λόγο αυτό ο κ. Μητσοτάκης απευθύνει συνεχώς προσκλητήριο στους πολίτες, τονίζοντας πως οι κάλπες είναι άδειες και πως την Κυριακή πρέπει να δώσουν τη δύναμη στη ΝΔ να κυβερνήσει, υπογραμμίζοντας ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν έχει προεξοφληθεί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ, θα τονίσει ότι θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και θα υπογραμμίσει τους βασικούς τομείς από το οποία η ΝΔ θα ξεκινήσει άμεσα την διακυβέρνηση της χώρας.

Από νωρίς στο Θησείο συγκεντρώθηκαν χιλιάδες οπαδοί του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να παρακολουθήσουν την κεντρική προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν από την κάλπη της Κυριακής. Ανάμεσά τους και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Αδωνις Γεωργιάδης, αλλά και η Κατερίνα Μάρκου. Στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη το παρών θα δώσει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ αναμένεται να παραστούν και όλοι οι υποψήφιοι του κόμματος, ειδικά εκείνοι του νομού Αττικής.

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε: «Aπό την καρδιά της πρωτεύουσας, στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε ολόκληρη τη χώρα:Την Κυριακή ψηφίζουμε, την Δευτέρα γυρίζουμε σελίδα!Ψηφίζουμε και ελπίζουμε. Ψηφίζουμε και αρχίζουμε μια νέα πορεία! Το βράδυ της 7ης Ιουλίου θα ανατείλει η φωτεινή Ελλάδα που μας αξίζει».

«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι μόνον η μεγαλύτερη πολιτική παράταξη της χώρας, είναι το ευρύ πατριωτικό ρεύμα όλων των Ελλήνων» είπε ο κ. Μητσοτάκης. Πρόσθεσε πως η ΝΔ «είναι έτοιμη να εκφράσει όσους ζητούν σιγουριά και πρόοδο. Έτοιμη είναι και η παράταξή μας να αναλάβει τις ευθύνες της. Ξέρουμε το δρόμο, και ξέρουμε πως θα πάμε επιτέλους την Ελλάδα μπροστά».

Ζήτησε από τους πολίτες να του δώσουν τη δύναμη να υπηρετήσει τον τόπο και «να ενώσει τους Έλληνες». Συμπλήρωσε πως «να κυβερνήσω αποτελεσματικά. Με όπλο την αλήθεια και ένα τολμηρό, αλλά ρεαλιστικό σχέδιο. Το λέω και θα το κάνω».

“Ήρθαν στην εξουσία με ψέματα. Κυβέρνησαν με αλαζονεία και πρωτοφανή ανικανότητα. Και φεύγουν χωρίς καν να έχουν καταλάβει γιατί τους έδειξε το δρόμο της εξόδου ο ελληνικός λαός” είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης. Τόνισε πως “δεν μας αφορούν τα ψέματα μιας απερχόμενης κυβέρνησης. Οι πράξεις τους έδειξαν ότι αποτελούν κακέκτυπο των χειρότερων στιγμών της Μεταπολίτευσης. Και τα λόγια τους ηχούν σαν αντίλαλος ενός παρελθόντος που όλοι θέλουμε να αφήσουμε πίσω”.

Η Ν.Δ, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, συνδέει την ανάπτυξη με τις αυξήσεις των αμοιβών: όσο αυξάνεται το ΑΕΠ, τόσο θα αυξάνονται κάθε χρόνο και οι μισθοί. Συμπλήρωσε δε, πως «ο κατώτερος θα αυξηθεί σε διπλάσιο ποσοστό από το ρυθμό ανάπτυξης. Ώστε να φτάσει, σε μια τριετία στα 730 ευρώ».

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως με τα μέτρα του προγράμματος, θέλει «να αναστηθεί η μεσαία τάξη, η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας».

Παρακολουθήστε ζωντανά, εδώ:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria