Κάδρας: «Μάθημα όλα τα παιχνίδια για μας» - OlaDeka

Κάδρας: «Μάθημα όλα τα παιχνίδια για μας»

Ο Κωνσταντίνος Κάδρας μίλησε για τον αγώνα της Εθνικής απέναντι στη Γαλλία στο Eurobasket U18 και τόνισε την προσοχή του στα επόμενα παιχνίδια.

Ο σέντερ της ελληνικής ομάδας, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Όλα τα παιχνίδια είναι μαθήματα για μας. Απέναντι σε αθλητικές ομάδες πρέπει να παίζουμε με μυαλό, κάτι που δεν κάναμε και το πληρώσαμε στο τέλος.

Κάναμε κακό ξεκίνημα και πάλι, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή και βρεθήκαμε να κυνηγάμε μεγάλες διαφορές. Χρειάζεται συγκέντρωση και μυαλό για να πάρουμε τα επόμενα ματς». 

Η Εθνική Εφήβων πήρε τη νίκη με 72-54 επί της Σλοβενίας στην τρίτη και τελευταία μέρα της Α’ Φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στο ΚΓ Νέας Ιωνίας. Επόμενο βήμα το πρώτο νοκ άουτ και πρώτος «τελικός» της διοργάνωσης, μεθαύριο (31/7) στις 21.15 απέναντι στην Φινλανδία.

Με θετικό πρόσημο μπήκαν οι Σλοβένοι στο παιχνίδι (2-11, 3’50’’), αλλά η ελληνική ομάδα άλλαξε σταδιακά την εικόνα της προς το καλύτερο. Με τον Φώτη Γεωργαλά σε πρώτο πλάνο επιθετικά και τον Δημήτρη Κλωνάρα να έπεται ισοφάρισε (11-11, 7’), για να έρθει ο Βαλάντης Κουρτίδης να δώσει το πρώτο προβάδισμα (13-11). Η δουλειά είχε αρχίσει να γίνεται όμως στην άμυνα και στα ριμπάουντ, εκεί όπου όλοι είχαν σημαντική συμβολή.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria