Η Αγνή Κανδύλη στη λαϊκή του Άργους Ορεστικού - OlaDeka

Η Αγνή Κανδύλη στη λαϊκή του Άργους Ορεστικού

Η υποψήφια βουλευτής Καστοριάς εχθές 02.07 επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά Άργους Ορεστικού. Στη συνέχεια επισκέφθηκε εμπορικά καταστήματα της πόλης του Άργους Ορεστικού και συνομίλησε με καταστηματάρχες για τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, την υπερφορολόγηση και το σπουδαίο ζήτημα της ρευστότητας. Στη συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Άργους Ορεστικού, όπου είχε μακρά συζήτηση με τον Διοικητή του τμήματος και τους αστυνομικούς υπηρεσίας. Το θέμα ασφαλείας των πολιτών είναι προτεραιότητα για την επόμενη μέρα διακυβέρνησης μας.

Κατόπιν η κυρία Κανδύλη επισκέφθηκε το λιμναίο οικισμό, όπου μετά την ξενάγηση που είχε συνομίλησε με τους υπαλλήλους. Ένα σπουδαίο ιστορικό και πολιτιστικό μνημείο του τόπου μας, όπου πρέπει να ενισχυθεί και να προωθηθεί ως το πλέον τουριστικό σημείο!

Το απόγευμα η κυρία Κανδύλη επισκέφθηκε την Κορομηλιά, την Οινόη και την Αγία Κυριακή όπου συνομίλησε με τους κατοίκους. Οι κάτοικοι που παρά τις αντιξοότητες αγαπούν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ενισχύσουν την ξεχασμένη περιφέρεια.

Αγνή Κανδύλη

Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς

F210FD80-1BE6-44D6-AFBB-4582548A347B

IMG_5440

IMG_5441

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria